Mam dylemat Pani ginekolog wypisała kobiecie zaświadczenie lekarskie potwierdzające pozostawanie kobiety pod opieką medyczną od 10/11 tydzień ciąży do porodu. napisałam pismo do pani doktor i ponownie przysłała mi takie samo zaświadczenie. co zrobic w tej sytuacji?
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ludzie, ciąża to nie zbiór zamknięty do końca policzalny .. maluszki mogą pojawić się na świecie już w 38 tygodniu lub dopiero w 42 .. na pierwszej wizycie u ginekologo często się zdarza, że lekarz też nie jest w stanie powiedzieć, który to tydzień ciąży i podpiera się datą ostatniej miesiączki ... masz 10 na zaśw. to przyznaj
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes