witam.... właśnie tworze zawiadomienie o pozostawieniu wniosku bez rozpatrzenia... ze względu na to że pan już złożył wniosek teraz na nowy okres..... w związku z tym moje pytanie... czy po zawiadomieniu coś jeszcze robicie jakieś postanowienie czy tylko to zawiadomienie i koniec sprawy.....
"życie jest zbyt krótkie aby się wszystkim przejmować..."
zrób postanowienie o odmowie wszczęcia postępowania jak złożył na nowy okres
kpa
Art. 61a. [Odmowa wszczęcia postępowania]
§ 1. Gdy żądanie, o którym mowa w art. 61, zostało wniesione przez osobę niebędącą stroną lub z innych uzasadnionych przyczyn postępowanie nie może być wszczęte, organ administracji publicznej wydaje postanowienie o odmowie wszczęcia postępowania.
§ 2. Na postanowienie, o którym mowa w § 1, służy zażalenie
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
złożył na stary okres..... a ma wydaną decyzje do końca okresu zasiłkowego to wystarczy tylko to zawiadomienie.... przepraszam wcześniej się źle sprecyzowałam....
"życie jest zbyt krótkie aby się wszystkim przejmować..."
Skąd mam wiedzieć na jaki okres jest złożony wniosek? (chyba mnie zaćmiło) Podejrzewam, że na nowy okres, bo ciągle ktoś przychodzi i pyta czy już można składać wnioski.
To dobre!!! Tyle to ja wiem. Ja po prostu myślałam, że gdzieś na wniosku jest napisane, że to na konkretny okres zasiłkowy, a tak mnie zaćmiło, że tego nie widzę