zawiadomienie o pozostawieniu wniosku bez rozpatrzenia
-
- Praktykant
- Zajmuję się: DM
- Kontakt:
zawiadomienie o pozostawieniu wniosku bez rozpatrzenia
Witam, mam pytanie czy jeśli macie wniosek o dodatek mieszkaniowy, który zawiera braki formalne (np. brak podpisu na deklaracji o dochodach) to czy jeśli strona się nie zgłosi by uzupełnić braki - wysyłacie do strony zawiadomienie o pozostawieniu wniosku bez rozpatrzenia? Czy może nic nie wysyłacie bo strona została poinformowana o pozostawieniu wniosku w piśmie wzywającym do uzupełnienia?
-
- VIP
- Zajmuję się: DM, DE
- Kontakt:
Re: zawiadomienie o pozostawieniu wniosku bez rozpatrzenia
Raczej wysyłam....choc pewnie nie trzeba bo w wezwaniu jest pouczenie...jednak na pewno nie zaszkodzi:)asiaka1 pisze: 09 paź 2019, 12:42 Witam, mam pytanie czy jeśli macie wniosek o dodatek mieszkaniowy, który zawiera braki formalne (np. brak podpisu na deklaracji o dochodach) to czy jeśli strona się nie zgłosi by uzupełnić braki - wysyłacie do strony zawiadomienie o pozostawieniu wniosku bez rozpatrzenia? Czy może nic nie wysyłacie bo strona została poinformowana o pozostawieniu wniosku w piśmie wzywającym do uzupełnienia?
Oprócz zawiadomienie o pozostawieniu wniosku bez rozpatrzenia - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
FV WODA, wiem że temat stary:) ale wciąż aktualny
swoja kotłownia jakie to ogrzewanie ?
czy właściwa podstawa i uzasadnienie odmowa
punkty procentowe
opłata za wodomierz
brak zarządcy
wykupienie mieszkania
Wynajmowanie mieszkania od osoby prywatnej
dochód z tytułu zatrudnienia socjalnego
Krótszy okres przyznania dodatku
dochód ze sprzedaży lokalu
czy liczyć fundusz remontowy
duuuuuży dodatek mieszkaniowy
wywiad środowiskowy
dochód??? wlicza sie czy nie wlicza sie???
jak załatwić dodatek - dom jednorodzinny