posłałem odpowiedź na PW oraz na mail, który podałeśarekz pisze:Napisałem prywatną wiadomość
pozdrawiam
posłałem odpowiedź na PW oraz na mail, który podałeśarekz pisze:Napisałem prywatną wiadomość
Jeśli piszesz o poprawce o której tu piszemy, to ona likwiduje inny problem, z nieuzupełnionym składem rodziny na wnioskach, a tu jak widać jest inny problem, proszę napisać na serwis i najlepiej od razu dołączyć plik ze zbiorem centralnym.Kasia12 pisze:Bardzo proszę o pomoc nasz informatyk dwukrotnie wgrywał tę poprawkę i za każdym razem ten sam błąd
Lp. Opis
1. Błąd struktury: cvc-id.1: There is no ID/IDREF binding for IDREF 'idOsoba_-1'.
Ilość wystąpień: 1
Rodzaj walidacji: twarda
Mamy starą wersję programu .
Podrawiam
posłałem na podany mailAlina:) pisze:Witam. Panie Tomku mam problem z tymi błędami struktury w ZC z FA. Prosiłabym o namiary na ftp z ta poprawką. Podaje mail [email protected]. Dziękuję:)
Ode mnie wyszło o 13:52, więc powinno przyjść (nie było żadnej zwrotki). Ale namiary i tak są już na forum bo ktoś inny podał, więc chyba nie trzeba już pisać do mnie.Alina:) pisze:Przepraszam Panie Tomku, ale na mojej poczcie nie ma żadnej informacji. Podaję jeszcze raz adres mailowy [email protected]
To już jest problem po stronie CAS, bo z tego co nam powiedziano rano była przerwa w dostępnie do prądu. Teraz podobno już powinno działać, proszę ponownie spróbować wczytać do CAS.seb.dabb pisze:Pobrałem dziś rano paczkę "2-1.3_DPP017_01_Poprawa_Typu_Rodziny_I_Trybu_Wniosku.zip" postąpiłem zgodnie z zaleceniami (robiłem to trzykrotnie) i teraz po wczytaniu zbioru w CAS dostaję same znaki zapytania i komunikat "błąd zawartości". Do dziś jest termin wysyłki. Prosimy o pomoc. Na maila Sygnity nie odpowiada, dzwoniąc też głucho..