zbiory centralne RW - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 07 lip 2015, 9:43

witam chciałam zrobić zbiór centralny ale system nie chce mi go dodać i pokazuje się okienko: przez dodaniem zbioru należy uzupełnić dane jednostki wpisując na zakładce RW co najmniej adres e-mail, nr telefonu, miejscowość nr domu, kod pocztowy i pocztę . Gdzie mam te dane wpisać w poprzednim kwartale nie było czegoś takiego.
anka////

Napisano: 07 lip 2015, 9:57

"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 07 lip 2015, 11:20

witam dodałam w moim użytkowniku nr telefonu i w parametrach aktualne parametry systemowe w module SR i module danych wybrałam RW i wpisałam nr telefonu i dalej nie chce utworzyć zbioru podając informację: przez dodaniem zbioru należy uzupełnić dane jednostki wpisując na zakładce RW co najmniej adres e-mail, nr telefonu itd. jak to rozwiązać ?
anka////

Napisano: 07 lip 2015, 11:41

a odświeżyłaś parametry ?
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 07 lip 2015, 13:46

tak odświeżyłam parametry i mam poprawkę z 19.06.2015 i nadal ta sama tabelka jak wyżej
anka////

Napisano: 07 lip 2015, 14:15

ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 07 lip 2015, 14:17

Administracja -aktualne prametry-uzupełniasz brakujące dane-w zakładce obok kliknij na kopiuj dane na inne zakładki, jeśli to nie pomoże trzeba odświeżyć dane w użytkownikach. mi pomogło powodzenia
Maria125

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x