witam chciałam zrobić zbiór centralny ale system nie chce mi go dodać i pokazuje się okienko: przez dodaniem zbioru należy uzupełnić dane jednostki wpisując na zakładce RW co najmniej adres e-mail, nr telefonu, miejscowość nr domu, kod pocztowy i pocztę . Gdzie mam te dane wpisać w poprzednim kwartale nie było czegoś takiego.
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
witam dodałam w moim użytkowniku nr telefonu i w parametrach aktualne parametry systemowe w module SR i module danych wybrałam RW i wpisałam nr telefonu i dalej nie chce utworzyć zbioru podając informację: przez dodaniem zbioru należy uzupełnić dane jednostki wpisując na zakładce RW co najmniej adres e-mail, nr telefonu itd. jak to rozwiązać ?
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Administracja -aktualne prametry-uzupełniasz brakujące dane-w zakładce obok kliknij na kopiuj dane na inne zakładki, jeśli to nie pomoże trzeba odświeżyć dane w użytkownikach. mi pomogło powodzenia