Zbiory z rodzinnego w CAS!!!!!!!!!! - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 4    [ Posty: 39 ]

Napisano: 09 kwie 2014, 12:37

o, to Ci odpowiedzieli ;) znikąd odpowiedzi :?
agga

Napisano: 09 kwie 2014, 13:22

ja przekazałam z miękkimi walidacjami a miałam je identyczne z w/w.
adaw

Napisano: 09 kwie 2014, 13:48

nie wiem czy moje myślenie idzie w dobrym kierunku, ale sprawozdanie jest narastająco a zbiór nie i dlatego procenty mi się nie zgadzają... Tylko nie wiem czy moje myślenie idzie w dobrym kierunku.
monique

Napisano: 09 kwie 2014, 14:07

Weryfikacja poprawności zbioru centralnego w zależności od obciążenia systemu może potrwać nawet do kilkunastu godzin.

Na czas wykonywania w tle zadania importu zbioru, importowany zbiór przyjmuje status "weryfikowany". Zbioru centralnego o statusie "weryfikowany" nie można: przekazać, podpisać elektronicznie, weryfikować zawartości, przeglądać wyników weryfikacji, usunąć.

O zakończeniu wykonywania zadania importu zbioru centralnego Użytkownik zostanie poinformowany komunikatem.

To powyżej to kawałek instrukcji do cas... mi od 10 weryfikuje czy ktoś też tak miała?
martam

Napisano: 09 kwie 2014, 14:11

my w CAS nie mozemy pracowac jest tragedia
Natusia

Napisano: 10 kwie 2014, 10:16

monique pisze:nie wiem czy moje myślenie idzie w dobrym kierunku, ale sprawozdanie jest narastająco a zbiór nie i dlatego procenty mi się nie zgadzają... Tylko nie wiem czy moje myślenie idzie w dobrym kierunku.
też tak myslę ale czy nadal czekać aż będzie dobrze czy przesyłać te zbiory i sprawozdania z SR?
:shock:
m&j

Napisano: 10 kwie 2014, 10:20

mi weryfikował dwa dni po czym wczytano zbiór z nr 2 , bo tak gadali w cas i czekam jakoś ciemnośc widzę
bisss

Napisano: 10 kwie 2014, 12:08

ja mam takie same walidacje a wcześniej tak nie było
nk88

Napisano: 10 kwie 2014, 12:38

mnie tez się "wydaje" iż nie zlicza z poprzedniego miesiąca bo w 1 mam 100% kolejny około 50% a następny już 30 %
xavier

Napisano: 10 kwie 2014, 12:39

Ja wogle nie mogę wczytać zbioru co jest niepoprawna struktura o co chodzi???????? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Ola....,,

Strona 2 z 4    [ Posty: 39 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x