ZDO a praca w komisji wyborczej - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 14 ]

Napisano: 19 paź 2014, 10:48

opiekun składa oświadczenie pod odpowiedzialnością karną, że opiekę wykonuje 24h więc o czym tu gadamy?

zabezpieczona opieka? to ja może pójdę do pracy, będę miał ZDO a opiekę będzie sprawował ktoś inny, no ludzie co za absurdy! uchyliłbym taką decyzję bez najmniejszych skrupułów bo nie ma w tym czasie wykonywania opieki, opiekuna nie ma w domu a, że opiekę sprawuje ktoś inny mnie to nie interesuje, papiery składał ten co zasiada w komisji i kropka
aol

Napisano: 19 paź 2014, 11:24

A na pogrzeb w rodzinie do odległego miasta mam prawo pojechać, a na ten czas zapewnić całodobowa opiekę?
Urzędasy coś wam porządnie bije a dekiel. Zachowujecie się tak jakby człowiek za 520 zł nie miał całkowicie żadnych potrzeb i prawa do odrobiny własnego zycia.
Co za podła swołocz. jak komus płaca za 23 dni w miesiącu leżenia plackiem i za przywiezienie sobie dziecka z ośrodka na weekend to om nie przeszkadza i jeszcze nazywają to sprawowaniem opieki przez miesiąc, a jak ktos sie wyrwie na dzień, dwa z konieczności sprawowania opieki nad obłożnie chorym, to sie traktuje jak oszusta i naciągacza.
Powtórzę jeszcze raz, podła swołocz.
m&m

Napisano: 19 paź 2014, 19:34

aol pisze:opiekun składa oświadczenie pod odpowiedzialnością karną, że opiekę wykonuje 24h więc o czym tu gadamy?

zabezpieczona opieka? to ja może pójdę do pracy, będę miał ZDO a opiekę będzie sprawował ktoś inny, no ludzie co za absurdy! uchyliłbym taką decyzję bez najmniejszych skrupułów bo nie ma w tym czasie wykonywania opieki, opiekuna nie ma w domu a, że opiekę sprawuje ktoś inny mnie to nie interesuje, papiery składał ten co zasiada w komisji i kropka
Jaki świetny biznes. Toż to chyba nobla można przyznać, za 520 wynająć opiekę na miesiąc i kosić kasiore w robocie. Prawdziwi eugeniusze, ręce opadają.
kun

Napisano: 06 lis 2014, 10:41

No niestety pobieram 520 zł i sama jestem na umiarkowanym stopniu i tak się zaniedbałam bo nawet na badania ani do lekarzy nie mogę wyjechać bo to za jednym razem nie da się załatwić ,po prostu przestałam się leczyć dziś mój stan zdrowia jest opłakany coraz gorzej ...dziś żałuję że dałam się przez rodzeństwo wmanewrować w tą opiekę.
niestety

Strona 2 z 2    [ Posty: 14 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x