zgon osoby niepełnosprawnej

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
ISSSA

zgon osoby niepełnosprawnej

Post autor: ISSSA »

Witam, jak w sygnity zrobić zgon 15-02-2017 osoby na którą pobierano specjalny zasiłek opiekuńczy. Dodam, że od niedawna pracuję na sygnity i nie wiem gdzie zrobić aby podzieliło mi kwotę.
masterm

Re: zgon osoby niepełnosprawnej

Post autor: masterm »

nie da sie , jesli jestes przed wyplata to kwote nalezna muisz wprowadzic recznie na podstawie swoich wyliczen, jak jestes po wyplacie to robisz nienalezne
Gość

Post autor: Gość »

a w jaki sposób zakłada się to w systemie czy zmiana sytuacji życiowej czy z decyzji -decyzję uchylającą, pracowałam na Amazis i świat był piękniejszy :(
Awatar użytkownika
Marcelino
Starszy referent
Zajmuję się: sr/sw
Kontakt:

Post autor: Marcelino »

jak jest przed wypłata to ja robię dec z dec w całości i modyfikuję pierwotną dec modyfikując datę do.... plan wypłat itp i za jednym razem mam prawidłową kwotę do wypłaty oraz dec uchylającą.
„Mądry potrafi wyłowić naukę z całej rzeki głupich słów, natomiast głupi nie potrafi wyłowić niczego z potoku mądrości.”
ODPOWIEDZ