zł za zl a utrata dochodu w czerwcu jak wyrónac teraz. Madre - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 21 paź 2016, 19:04

Pomózcie proszę, sytuacja mnie zamęczy, kobitka miała zł za zł wszytkie wypłaty poszły łacznie z pażdziernikową,no i ... przysła i okazała sie świadectwem pracy z czerwca i co teraz zrobic skoro od lipca powinna miec pełne kwoty a miała zł za zł jak to wyrównać ? jaka decyzja i pdw. jak to zrobic w programie Sygnity.Błagam pomózcie bo musze zrobic kolejna liste dodatkową i jej to wyrównać jeszcze w tym zasiłkowym.Proszę :?
ab83
Podinspektor
Od: 12 paź 2015, 19:41
Zajmuję się:

Napisano: 21 paź 2016, 19:50

wyrównujesz poszczególne zasiłki i dodatki do pełnych kwot. trzeba tylko ustalić jaki był ich udział w zł/zł jaka była wypłacana.
Genas

Napisano: 23 paź 2016, 16:12

Czyli ? Jeżeli od lipca a zr do do pełnej kwoty misesiecznej, a jak z rozpoczęciem.Rozumiem,że robie dec zmieniajacą ? Masz może jakiś wzór jestem nowa a zł z zł jest dla mnie koszmarem.Jak to technicznie w programie zrobić >? Nie potrafię :( Jaka liste stworzyc do wyplaty jakąś inną?Pomożesz , głownie chodzi mi o program.
ab83
Podinspektor
Od: 12 paź 2015, 19:41
Zajmuję się:

Napisano: 24 paź 2016, 11:47

ja bym nie wyrównywała wstecz, tylko od miesiąca złożenia przez nią świadectwa pracy. Zgodnie z art. 24 ust. 6 ustawy.
12345

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x