zł/zł

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
KATKA89
Stażysta
Zajmuję się: PS
Kontakt:

zł/zł

Post autor: KATKA89 »

Witam, Strona składała wniosek o śr i od nowego okresu zasiłkowego na podstawie dostarczonych dochodów przyznano śr na zasadzie zł/zł. Jak się okazało kobieta miała pracę do 31.01.2017r. i od 01.02.2017r. nie podejmowała żadnego zatrudnienia. Przychodzi teraz w maju zgłosić swoje nowe zatrudnienie. Czy my mamy wyrównać wysokość zasiłku rodzinnego od lutego? Z dochodami tylko faceta mogliby dostawać całą wysokość zr. Co zrobic w takiej sytuacji?
kruszyna
Referent
Zajmuję się: Jestem referentem ds. funduszu alimentacyjnego oraz świadczeń rodzinnych.
Kontakt:

Re: zł/zł

Post autor: kruszyna »

Nie my nie wyrównujemy, jeśli by to zgłosiła w lutym to by dostała w pełnej wysokości, a tak to nie. Dostanie pełne kwoty teraz tylko od miesiąca kiedy zgłosiła.
Awatar użytkownika
POCAHONTAS
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: POCAHONTAS »

sama jestem ciekawa jaką decyzję program Tobie zrobi jak wprowadziśz te utrate poprzez zmiane sytuacji rodzinnej, czy wyrowna do pelnych kwot za poprzednie miesiace czy teraz od maja jak to zgłosiła i wporwadzasz ten wniosek o utrate w maju.
Człowiek nie jest taki, co by sobie nie poradził:)
KATKA89
Stażysta
Zajmuję się: PS
Kontakt:

Post autor: KATKA89 »

no program mi przyznał zasiłek- tą różnicę...ale czy tak to powinno być prawidłowo?
Awatar użytkownika
POCAHONTAS
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: POCAHONTAS »

od lutego czy od maja?
Człowiek nie jest taki, co by sobie nie poradził:)
ODPOWIEDZ