Pani ma przyznane swiadczenia rodzinne (zlotowka za zlotowke)do kwietna 2017. Przyznane ma do kwietnia bo tak daleko dziecko ma orzeczenie a pozniej swiadczenia nie przysluguja.Moje pytanie o dodatek z tut. rozpoczecia roku szkolnego....czy do tego kwietnia wyplacam jej te czastki rozpoczecia czy z racji tego ze we wrzesniu nie ma swiadczen to tego rozpoczecia w ogole nie place. Upewnijcie mnie bo wg mnie opcja 1 byc powinna tak?
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
dziwne ... bo ja robiłam jakiś czas temu taką decyzję i nie ujmował ...
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
właśnie nie wiem jak zrobic bo przeciez może być kontynuacja orzeczenia i dalej przyznam świadczenia. Wtedy jak z tym rozpoczeciem cały rok było na zł a wypłacę 100 czy jednak już teraz cząstki a później resztę
sprostowanie. wnikam w te obliczenia i okazuje się ze program w obliczeniach ujmuje te 8,33 rozpoczęcia ale w liście faktycznie nie pokazuje zadnej cząstki do wypłaty