złożony dziaij wniosek - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 29 gru 2015, 14:26

dzisiaj został złożony wniosek na kartę . kurczę ale myślę że nie będzie problemu jak wprowadzę go w styczniu??? nie chcę aby wyszły jakieś komplikacje przez to wprowadzenie dzisiaj.....
kurkawodna

Napisano: 29 gru 2015, 14:36

nie wprowadzaj dzisiaj, zrób sobie notatkę że zgodnie z wytycznymi ministerstwa wprowadzić możesz w system dopiero 4 stycznia
mkaz
Starszy referent
Od: 12 cze 2014, 9:41
Zajmuję się:

Napisano: 29 gru 2015, 15:12

Zgodnie z pismem z Ministerstwa do dziś trzeba zamówić wszystkie wnioski. ja miałam dziś trzy wprowadziłam i zamówiłam karty i mają status w produkcji więc wszystko o k
Kasia12

Napisano: 29 gru 2015, 15:25

ja jednak wprowadzę wniosek po Nowym Roku.. zrobię notatkę w związku ze zmiana systemu nie wprowadziłam wniosku .. przecież wniosek mógł być złożony przed samym końcem pracy. bardziej chodzi mi tez później o te sprawozdania i raporty... wsz mam powprowadzane..wydane karty.... i zakończone. a tak znowu część będzie wprowadzona w starym roku a wydane w nowym.
mam nadzieję że nie będe miala przez to tylko problemów problemów.... no chyba że w tym porąbanym systemie nowym zagubię się w styczniu ;)
kurkawodna

Napisano: 29 gru 2015, 15:56

kurkawodna pisze:.... no chyba że w tym porąbanym systemie nowym zagubię się w styczniu ;)

kto się nie zgubi w nowym systemie ręka w górę :D hahaha :lol: eee damy rade :roll: :mrgreen:
kdr2o15

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x