czy przysłane zaproszenie jest tylko do helpdescu? - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 29 gru 2015, 14:16

jestem administratorem gminnym, mam dostęp do modułu administratora, do e-learningu, dostałam tez zaproszenie na maila. Ale pod tym zaproszeniem otwiera się tylko logowanie do help-descu. Czy tak ma być? A gdzie jest ten moduł do obsługi karty (MOK)? Czy ktoś wie czy będzie on dostępny dopiero od 4 stycznia czy to ja mam coś naknocone?
mkaz
Starszy referent
Od: 12 cze 2014, 9:41
Zajmuję się:

Napisano: 29 gru 2015, 15:30

u mnie to samo, więc może rzeczywiście będzie dostępne od 4 stycznia
~gosiab

Napisano: 29 gru 2015, 15:35

ups, nie wiem co macie a czego nie macie ale szkolenie lerningowe MOK trzeba przejść do konca grudnia ,
xxxyyyzzz

Napisano: 29 gru 2015, 15:39

ups! dziś przeszłam szkolenie do końca i po zalogowaniu się do sytemu mam dostęp do panelu administracyjnego
~gosiab

Napisano: 30 gru 2015, 17:17

a mogę zapytać ile jest tych szkoleń w sumie? w trakcie e- lerningu pokazywały się lekcje z nr np 26 ale wydaje mi się że było ich mniej ... czy tylko mi się tqak wydaje ....
Lilkak

Napisano: 04 sty 2016, 10:18

mkaz pisze:jestem administratorem gminnym, mam dostęp do modułu administratora, do e-learningu, dostałam tez zaproszenie na maila. Ale pod tym zaproszeniem otwiera się tylko logowanie do help-descu. Czy tak ma być? A gdzie jest ten moduł do obsługi karty (MOK)? Czy ktoś wie czy będzie on dostępny dopiero od 4 stycznia czy to ja mam coś naknocone?

u mnie tak samo.
ttttaaaaaa

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x