zmiana - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 24 sie 2016, 10:30

muszę zmienić decyzję, chodzi o okres do kiedy będzie świadczenie wypłacane.decyzję robię ręcznie czy w systemie bo już chyba namieszałem jak diabli.
bombel

Napisano: 24 sie 2016, 11:09

nikt, mi nie pomoże?Proszę jestem tylko z doskoku z FA i nie umię nadążyć z wszystkim.Proszę pomocy.
bombel

Napisano: 24 sie 2016, 11:15

ale o co wlasciwie chodzi? wydales zla decyzje? czy tylko cos w systemie namieszales ?
kb
Awatar użytkownika
VIP
Od: 02 lut 2007, 15:50
Zajmuję się:

Napisano: 24 sie 2016, 11:26

Zaszły zmiany,rodzice dzieci donieśli orzeczenie i muszę przedłużyć okres wypłaty do końca okresu zasiłkowego
bombel

Napisano: 24 sie 2016, 12:13

aaa no to ok, rzeczywiscie robisz decyzje zmieniajaca, decyzja na korzysc strony nie wymaga jej zgody,wiec mozesz ja zmienic nawet bez zgody;-) wydajesz decyzje zmieniajaca w systemie
kb
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 24 sie 2016, 12:22

No tak,ale czy robię decyzję ręcznie?Nie Ogarniam tego normalnie dostaję do głowy.
bombel

Napisano: 24 sie 2016, 14:50

ja w ogole nie wiem co to znaczy robic decyzje recznie :) decyzje trzeba zrobic popzrez program,zeby program widzial zmiane...nie wiem na jakim programie pracujesz, kazdy w jakis sposob to ogarnia,ale kazdy inaczej...jesli chodzi ci o to,ze recznie cos w tresci dop0asowujesz w tej decyzji, ktora wypluje ci przy zmianie program - to owszem, jesli szablon nie obejmuje takiej sytuacji to sobie decyzje dopasujesz zmieniajac w jej tresci to co trzeba...ale program musi widziec,ze swiadczenie jest przyzbnane na dluzej niz bylo wczesniej
kb
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x