Jak rozwiążemy zmiany decyzji,stałe ,DPS,usługi w związku z waloryzacja.zus,KRUS podobno z bardzo dużym opóźnieniem będzie wysyłał decyzję.mam od klienta odcinek z którego wynika,że ma dużo więcej kasy,nie wiadomo co to jest.do wypłat w kwietniu to się nie rozwiąże.nic nie robić, wszcząć postępowanie,wstrzymać decyzję.moze ktoś podpowie.
5
Zmiana decyzji
-
- Podinspektor
- Zajmuję się: pomoc społeczna
- Kontakt:
-
- Stażysta
- Zajmuję się: PS
- Kontakt:
Re: Zmiana decyzji
A nie macie dostępu do wniosków OK-WUD z PUE ZUS?
Ja będę teraz wysyłać wnioski o wydanie zaświadczeń i na tej podstawie będę zmienać (no i oczywiście wywiadu telefonicznego) - trudno - w tej sytuacji, w jakiej na dzień dzisiejszy jesteśmy będzie to musiało mi wystarczyć. Inaczej decyzje zmieniające (jeżeli czekałabym na decyzje) wydawałabym może w czerwcu (przy dobrych wiatrach)...
Ja będę teraz wysyłać wnioski o wydanie zaświadczeń i na tej podstawie będę zmienać (no i oczywiście wywiadu telefonicznego) - trudno - w tej sytuacji, w jakiej na dzień dzisiejszy jesteśmy będzie to musiało mi wystarczyć. Inaczej decyzje zmieniające (jeżeli czekałabym na decyzje) wydawałabym może w czerwcu (przy dobrych wiatrach)...

Oprócz Zmiana decyzji - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
Laptopy dla dzieci!!!!!!!!!!!!!!!
WSTRZYMANIE WYKONANIA
podjęcie pracy przy stałym
zasiłek stały i okresowy
wezwanie do usunięcia braków we wniosku
Usługi opiekuńcze a COVID 19
zmieniacie czy nie wysokość zasiłku stałego?
Wywiad nie jest wymagany:)
ŚDS zamknięte, co z odpłatnościami
podanie o zasiłek, a co z wywiadem?
Decyzja COVID-19
Nowości związane z wirusem
Zmiana gotówkowej listy wypłat na przekaz pocztowy
Asystent osobisty osoby niepełnosprawnej
czy to jest dochód utracony?
Zwolnienie z opłat za DPS, prośba o pomoc