Mam pytanie dotyczące zmiany decyzji w zakresie zmiany kosztu 1 godziny usług. W naszej uchwale jest zapis, że godzina kosztuje 1,6% najniższej emerytury. W związku z tym, że emerytura ta od 1 marca wynosi 1000 zł, pełny koszt 1 godziny od 1 marca wynosić powinien 16 zł. I teraz mam dylemat. Bo chciałabym załatwić wszystko w jednej decyzji, ale nie jestem pewna, czy będzie to właściwe. Bo chodzi jeszcze o waloryzację rent i emerytur, które w dochodach mogę ujmować w kwietniu (dochody za marzec). Jak myslicie, czy trzeba zrobic teraz zmianę decyzji w zakresie zmiany kosztu na 16 zł, a w kwietniu zbadac dochody za marzec i odnieść się do ew. zmiany dochodów, czy zrobi to wszystko w jednej decyzji w kwietniu, ale wiadomo, że zmiana kosztu na 16 zł weszłaby od 1 kwietnia.
Czy robić wywiad w marcu z dochodami za luty i robic tylko zmaine kosztu? czy robić tylko zmiane kosztu wydając decyzje bez wywiadu, a wywiad w kwietniu z dochodami za marzec. czy wywiad w marcu z dochodami z a luty i z informacjami ile jest po waloryzacji i co będzie w kwietniu.