mam pytanie, US zwrócił nam TW gdyż dłużnik jest w ZK, my wysłaliśmy TW do urzedu z ostatniego miejsca zamieszkania. Teraz ja muszę przesłać TW tam gdzie ZK. Ale czy wystawiam nowy czy ten sam wysyłam z pismem przewodnim i pismem dotyczącym pomniejszenia o kwoty wpłacone prze dłużnika gdyż miedzy czasie zmieniło sie zadłużenie?jak myślicie?
ok. ale jeśli jednak chcąc przesłać tw do innego US to przesyłam ten zwrócony czy nowy sporządzam bo między czasie były wpłaty? czy piszę tylko informacje o pomniejszenie TW o wpłacone kwoty. program raczej mi nie wystawi kolejnego tw jak już był wcześniej wystawiony ten
mam podobny problem tylko TW zwrócił mi US z miejsca ZK dłuznika, ze onio nie sa właściwi bo ZK to nie miejsce zamieszkania ze staym zamiarem pobytu przez dłużnika
teraz nie wiem czy mam wpisać inny adres w TW zamieszkania dłuznika bo numer zostaje ten sam data ta sama jak jest włata to informacja o zmianie zadłużenia
mi tez ten urząd gdzie zakład karny kazał odesłać gdzie adres zmieszkania. tylko że nie wydał postanowienia ale zwykłe pismo. musze pisać o wydanie postanowienia żeby wnieść zażalenie