zmiany po aktualizacji
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
zmiany po aktualizacji
mam pytanie, czy macie też "problem" z wydrukowaniem dochodów utraconych/uzyskanych? chodzi mi o to, że przed aktualizacją można było wydrukować, czy sporządzić wydruk dochodu uzyskanego/utraconego (jak dla mnie bardziej czytelniejszy), natomiast po aktualizacji nie ma juz takiej możliwości-jedynie jest wydruk dochodów szczegółowych - mowa oczywiście o programie sygnity.
-
- Starszy inspektor
- Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)
- Kontakt:
Re: zmiany po aktualizacji
Dostaliśmy już zgłoszenie w tej sprawie i wydruk będzie ulepszony wg Waszych propozycji.
pozdrawiam
pozdrawiam
Tomek
Po przejściu na nową technologię wydruki dochodów nie działały. Dwa miesiące czekaliśmy na rozwiązanie problemu , co zmusiło nas do wpisywania dochodów ręcznie . Nie mówiąc już o znikających kontach, co wymusza ponowne "kopanie" na listach osób i przywracanie kont. I dotyczy to nie tylko nowych osób, ale poznikały konta osobom, które np. pobierają zasiłek pielęgnacyjny od 2009 roku.
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
można pokusić się o stwierdzenie, że nie zawsze coś nowego znaczy lepsze!
przed aktualizacja była informacją, że po aktualizacji będzie nowa szata graficzna (co chodzi o wniosek) ale jak na moje oko to wprowadzanie wniosku jest takie same!

przed aktualizacja była informacją, że po aktualizacji będzie nowa szata graficzna (co chodzi o wniosek) ale jak na moje oko to wprowadzanie wniosku jest takie same!
Oprócz zmiany po aktualizacji - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
dziecko w domu dziecka
Skomplikowana sprawa-pomóżcie proszę
Koordynacja!!
do pana Tomak
decyzja ROPS do ....
komu przysługuje 500+
wezwanie do uzupełnienia wniosku- dokumenty po terminie
NOWONARODZONE DZIECKO A ZMIANA SYTUACJI ŻYCIOWEJ
Jak dobrze policzyć alimenty :) Elmer do tablicy
utrata dochodu
Proszę o pomoc
wzór decyzji na dziecko urodzone w lipcu