zmiany w księgowości MOPS - Księgowość

Strona 2 z 2    [ Posty: 19 ]

Napisano: 29 cze 2015, 12:59

Dokładnie!. U nas w UG też mają wyższe wynagrodzenia, niż pracownik u nas z tymi samymi kwalifikacjami i stażem pracy.Jest to widoczne gdy przenoszą kogoś od nich do nas.
Ol.

Napisano: 01 lip 2015, 8:37

Ja jestem za połączeniem GOP i UG razem w jedną całość bo teraz to jest paranoja każdy sobie, wynagrodzenia są różne z takimi samymi kwalifikacjami.
Anka 2

Napisano: 22 lut 2016, 20:09

Może przyda się tu księgarnia prawno-podatkowa https://unilex.sklep.pl/ ? Ja od lat kupuję u nich publikacje i wiele mi wyjaśniają.
AgataD

Napisano: 23 lut 2016, 0:16

I co u Was słychać w tej sprawie? Tworzą centra usług wspólnych? U nas coś zaczyna się dziać, nic oficjalnie a przynajmniej najbardziej zainteresowani o tym nic nie wiedzą. A najlepsze jest to, że nasza Kierowniczka za tym jak najbardziej , ona szczęśliwa, w końcu się pozbędzie według niej zbędnej księgowości. ech...
veranda

Napisano: 11 sie 2016, 9:46

Księgowość zawsze jest zbędna bo co one tam robią... powodzenia na koniec roku i poczętek kolejnego... nie dość że pieniądze mniejsze to jeszcze jak z gorszego sortu... u nas narazie cisza ze zmianami
księgowa1

Napisano: 11 sie 2016, 15:28

ja już pracuję w CUW, mam teraz 3 jednostki do obsługi a pobory bez zmian
Kryśka

Napisano: 14 sie 2016, 9:28

Kryśka pisze:ja już pracuję w CUW, mam teraz 3 jednostki do obsługi a pobory bez zmian
Napisz coś więcej. CUW podlega pod gminę? W jednostkach ktoś zajmuje się obiegiem faktur?
Ola II

Napisano: 23 cze 2017, 9:24

Ja nigdy nie nadążam za tymi zmianami. Dlatego wynająłem sobie biuro rachunkowe w gorzowie wlkp, które dba za mnie o takie sprawy i zdecydowanie wychodzi mi to na dobre.
Provenis
Praktykant
Od: 23 cze 2017, 9:16
Zajmuję się: księgowość

Napisano: 23 cze 2017, 11:11

...no to masz księgowość wbrew ustawie, gdyż księgowość jednostki budżetowej może obsługiwać jedynie jednostka sektora finansów publuicznych. Patrz UOR art 11.
TWoj
Podinspektor
Od: 10 maja 2016, 15:48
Zajmuję się:

Strona 2 z 2    [ Posty: 19 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x