znacie takich pracowników socjalnych - bo ja tak
Re: znacie takich pracowników socjalnych - bo ja tak
dzibar poszła gotować obiad albo na jagody
zapomnij... przecież czeka na odszkodowania za wszystkie przegrane sprawy i nie moze wychodzic z domu
ajtam zaraz kosę, parę granatów, no parenaście na zebranie PO i krzywdy wyrównane
moja gumowa pałko ile to my razem przeżyli, to były piękne czasy i po nerach i po glacy i aż się wstawac rono chciało eh
no to teraz - reaktywacja, są takie nacjonalistyczne partie, chętnie przyjmą
W pomocy społecznej pracują prawie same panie więc donosy, plotki i obgadywanie to chleb powszedni.
po kilku latach pracy mozna stac sie psychopata, a co jak do pracy sa przyjmowani psychopaci?
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Nie podzielam twojego zdania Adam, bo plotkarze są również wśród mężczyzn, a kwestia która jest poruszona raczej dotyka tego kto słucha, a nie kto mówi bo należy oddzielic ziarno od plew i to osoba, która słucha powinna zająć stanowisko czy to jest ważna informacja czy plotka, czy to jest donos, który należy sprawdzię, czy też plotka, której celem jest zepsucie czjejś opinii przez zazdrość
Dzidka
no w gliwicach niezawisły sąd oddzielił już ziarno od plew co przedtem zrobił ops dzibar i pg także pewnie już cię oddzieliło od ziarna
Oprócz znacie takich pracowników socjalnych - bo ja tak - HYdE PaRK przeczytaj również:
POSZUKUJĘ OSOBY DO WSPÓLNEGO WYJAZDU
rozmrożenie płac?
REFERENDUM w sprawie ACTA
NIE dla ACTA!!!
Tak jesteśmy nieustannie manipulowani
a nasz rząd oddał za darmo konsecje na poszukiwania złóż. Chwalcy po-psl do boju. Kontrować
Kurde
światowe standardy
Jest wyrok
Film o losach świata
Abonamnet
są jeszcze ludzie normalni
Polska 2012
ciekawe, od kogo ten świat pożyczył pieniadze?
Ugodowość wobec Rosji
Eksmisja na bruk