2013-08-10 23:05
Re: Wladza chce więcej władzy?
wysłane przez ~pamiętamy dnia 2013-08-10 23:05:25
zgłoś do moderacji
~pamiętamy
Jeśli zwolniona z pracy przez reżimową władzę, to kombatantką jest walki o lepsze jutro i lepsze warunki życia osób, którym pomagała!
+ dodaj odpowiedź
2013-08-11 10:40
Re: Wladza chce więcej władzy?
wysłane przez ~do powyżej dnia 2013-08-11 10:40:58
zgłoś do moderacji
~do powyżej
pier.dol.nij się pal.an.cie
\"2009-06-29 11:00
Re: zwolnienie z pracy
wysłane przez ~dzibar dnia 2009-06-29 11:00:59
~dzibar
powodem jest naruszenie podstawowych obowiązków pracowniczych polegające na nieterminowym wykonywaniu zadań, niewypełnienie poleceń służbowych, wynoszenie poza teren OPS dokumentacji powodujące niemożliwosc zakończenia postępowań przez innych pracowników, wadliwym prowadzeniu postępowań w związku z nieznajomością przepisów prawa, nieprzestrzeganie zakładowego regulaminu pracy, utrata zaufania niezbednego do realizacji zadań na zajmowanym przez pracownika stanowisku.
No to w końcu się dowiedziałam, że jestem najgorszym pracownikiem w OPS. No bo tego to chyba nikt nie przebije.\"
Dodam do tego, że Sąd Rejonowy uznał, że dowody zostały spreparowane, przyznał mi odszkodowanie - jak widać Sąd nie dał się zwieść mobberom i na podstawie procesu i dowodów orzekł wyrok na moją korzyśc
A cały ostracyzm z jakim spotykam się od tego czasu i nagonka na mnie ma na celu oczyszczenie się OPS z winy, a mnie do wykluczenia społecznego
A twój bardzo emocjonalny i kolokwialny komentarz jest tylko potwierdzeniem, że tak jest w istocie