znacie takich pracowników socjalnych - bo ja tak - HYdE PaRK

Strona 3 z 3    [ Posty: 22 ]

Napisano: 11 sie 2013, 19:27

2013-08-10 23:05
Re: Wladza chce więcej władzy?
wysłane przez ~pamiętamy dnia 2013-08-10 23:05:25
zgłoś do moderacji

~pamiętamy

Jeśli zwolniona z pracy przez reżimową władzę, to kombatantką jest walki o lepsze jutro i lepsze warunki życia osób, którym pomagała!

+ dodaj odpowiedź

2013-08-11 10:40
Re: Wladza chce więcej władzy?
wysłane przez ~do powyżej dnia 2013-08-11 10:40:58
zgłoś do moderacji

~do powyżej

pier.dol.nij się pal.an.cie

\"2009-06-29 11:00
Re: zwolnienie z pracy
wysłane przez ~dzibar dnia 2009-06-29 11:00:59

~dzibar

powodem jest naruszenie podstawowych obowiązków pracowniczych polegające na nieterminowym wykonywaniu zadań, niewypełnienie poleceń służbowych, wynoszenie poza teren OPS dokumentacji powodujące niemożliwosc zakończenia postępowań przez innych pracowników, wadliwym prowadzeniu postępowań w związku z nieznajomością przepisów prawa, nieprzestrzeganie zakładowego regulaminu pracy, utrata zaufania niezbednego do realizacji zadań na zajmowanym przez pracownika stanowisku.
No to w końcu się dowiedziałam, że jestem najgorszym pracownikiem w OPS. No bo tego to chyba nikt nie przebije.\"

Dodam do tego, że Sąd Rejonowy uznał, że dowody zostały spreparowane, przyznał mi odszkodowanie - jak widać Sąd nie dał się zwieść mobberom i na podstawie procesu i dowodów orzekł wyrok na moją korzyśc
A cały ostracyzm z jakim spotykam się od tego czasu i nagonka na mnie ma na celu oczyszczenie się OPS z winy, a mnie do wykluczenia społecznego

A twój bardzo emocjonalny i kolokwialny komentarz jest tylko potwierdzeniem, że tak jest w istocie
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 11 sie 2013, 20:03

to tyś powinna się do zbowidu zapisać kombinatorko o sorrki \"kombatantko z peerelu\"

i już ciebie oddzielili od ziarna
~do powyżej

Strona 3 z 3    [ Posty: 22 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x