A z czym masz problem ???~Ewa pisze:To ja- polecam lekturę słownika ortograficznego, bo nasi klienci też czytają wpisy na tym forum i nic dziwnego, że później nazywają nas nieukami.
wiesz: jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laskeTo ja pisze:A z czym masz problem ???~Ewa pisze:To ja- polecam lekturę słownika ortograficznego, bo nasi klienci też czytają wpisy na tym forum i nic dziwnego, że później nazywają nas nieukami.
Czepiasz sie ! Za robote bys sie wziela~Ewa pisze:To ja- cytuję (kopiuj-wklej) najlepszy błąd:"mimo wszytsko karzecie mu jej go wpisac bo tak stanowi ustawa !!!!!!"Koniec cytatu. W jaki sposób karzemy, jaką karę wymyślamy?
chcesz krytykować innych zacznij od siebieTo ja pisze:Czepiasz sie ! Za robote bys sie wziela~Ewa pisze:To ja- cytuję (kopiuj-wklej) najlepszy błąd:"mimo wszytsko karzecie mu jej go wpisac bo tak stanowi ustawa !!!!!!"Koniec cytatu. W jaki sposób karzemy, jaką karę wymyślamy?pisze z telefonu i on sam mi pewne slowa poprawia na ktore nie zwracam uwagi
Polonistka sie znalazla