znowu opieka zła - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 9 z 14    [ Posty: 136 ]

Napisano: 22 sty 2014, 17:47

kot
jest nas wielu

nie jestem blondynką - ale podejrzewam, że TY znasz ich sporo- musisz , skoro przyjąłeś ich schemat myślenia
co widać po poście...zresztą domniemam, że obrażasz połowę pań socjalnych z tego forum.

Jeśli będziesz w połowie tej drogi, na której ja teraz jestem - zauważę i dam Ci znać. Ale nie śpiesz się..
I nawiązując do Twojego kolegi ~jest nas wielu - faktycznie jest was wielu - ten nie rozumie metafory i ma ubaw- blondynka?
no chyba.
~emilka

Napisano: 22 sty 2014, 18:48

No i sie nie doczekałem od Adama tych przepisów, artykułów cedujacych na mnie odpowiedzialność za cudze dzieci. Podstaw prawnych obowiązkow wizytowania. I zapisów pozwalających na lekceważenie ochrony danych osobowych oraz radosna inwigilację obywateli wolnego kraju. Dlatego właśnie miedzy innymi uważam go za niekompetentnego szkodnika destrukcyjne wplywajacego na poziom tego forum.
~Adam

Napisano: 22 sty 2014, 19:15

Spoko, szuka ich w cyberprzestrzeni.
Przeszedł na inne forum.

~maniek

Napisano: 22 sty 2014, 19:38

Heheheheh Adam II twierdzi że pr. socjalny nie musi chodzić na wywiady i nie jest odpowiedzialny za klientów w tym za ich dzieci buhahhahaha!!!!

Resztę źle interpretujesz. Za mały kalafior pod czaszka;)
~Adam

Napisano: 22 sty 2014, 19:47

Jak można nie robić wywiadów do świadczeń rodzinnych, to zgroza.
~??

Napisano: 22 sty 2014, 19:54

Mówmy ogólnie;)
Także o art. 107;)

Poza tym w łopiece często jest tak że do klienta sie chodzi mimo że nie korzysta z zasiłków. Bo jest stary, samotny, chory, bo sąsiad donosi że gdzieś tam dzieci gołe biegają i głodne albo że z mieszkania sąsiada śmierdzi (może leży tam trup) itp;)

Nie znacie podstaw swojej pracy;)
~Adam

Napisano: 22 sty 2014, 20:15

Kochany Panie redaktorze tej czy tamtej TV, bardzo proszę o zapoznane się z poniższą ustawą o świadczeniach rodzinnych

https://isap.sejm.gov.pl/DetailsServlet? ... 0032282255

(z art. 16 tej ustawy), która mówi o przyznaniu zasiłku pielęgnacyjnego.

Jak by były jakieś problemy z interpretacją tych przepisów to służę pomocą.

PS. gdzie uczą takiego wyśmienitego rzemiosła.
Z tym siadaniem na fotel to redaktor już przesadził. A sam niby siedział wcześniej na nim (ale poza kamerą).
~Kola

Napisano: 22 sty 2014, 20:17

Brawo! A teraz Adamek przytoczy konkretny zapis. Nie ogólny.
~Adamobojca

Napisano: 22 sty 2014, 20:41

Musicie umieć sprostać oczekiwaniom ludu roboczego.
Znowu nie ma winnych?
~Adam

Napisano: 22 sty 2014, 21:35

Są. Rodzinka.
~Adam

Strona 9 z 14    [ Posty: 136 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x