ZP z odwołania

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
NOWA 2

ZP z odwołania

Post autor: NOWA 2 »

Mam pytanie, dziweczyna mi złożyła orzeczenie o znacznym stopniu niepełnosprawności. znaczny stopień dostała z odwołania, wcześniej miała umiarkowany. odwołanie złożyla 18 lutego. Stopień niepełnosprawności ustalony ma od stycznia. od kiedy przyznać jej ZP???
lili

Re: ZP z odwołania

Post autor: lili »

od kiedy złożyła wniosek o ustaleni niepelnosprawności
NOWA 2

nie dostarczyla mi takiego dokumentu. ja posiadam tylko orzeczenie o znacznym stopniu gdzie napisano, że 18 lutego odwołała się.
Awatar użytkownika
kronos79
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: kronos79 »

to musisz mieć jeszcze orzeczenie od którego się odwołała, albo informację, kiedy złożyła wniosek do PZOONu.
To jest kluczowa informacja.
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
NOWA 2

tzn, jeżeli w tym poprzednim orzeczeniu będzie, że złożyła ten wniosek o orzeczenie (od ktorego sie odwolala) w styczniu to od stycznia tak?
Awatar użytkownika
kronos79
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: kronos79 »

NOWA 2 pisze:tzn, jeżeli w tym poprzednim orzeczeniu będzie, że złożyła ten wniosek o orzeczenie (od ktorego sie odwolala) w styczniu to od stycznia tak?
Tak.
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
ODPOWIEDZ