zrobiłam błąd, jak poprawic
zrobiłam błąd, jak poprawic
witam, zrobiłam błąd w nazwisku ale odkryłam to dopiero przy ostatnim etapie, tuż przed zamówieniem, nie mogę znaleźć sposobu aby to poprawić, czy zostaje mi jedynie możliwość zamówienia i ewentualnie anulowania później tej karty ?? mozna ją anulować i zamówić kolejną jeszcze prze jej otrzymaniem ??
Re: zrobiłam błąd, jak poprawic
można zmienic przed zamówieniem. należy wejść w zarządzanie kartami
Wchodzi Pani w zakładkę wnioski do obsłużenia, klika obsłuż. Następnie w prawym górnym rogu ekranu w zakładce wniosek wchodzi Pani w szczegóły wniosku i na dole klika edytuj. Do czasu zamówienia zmiana w formularzu wniosku przenosi się na karty. Po zamówieniu trzeba czekać, aż karty przyjdą z PWPW i błędną anulować.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witam,
Po odebraniu kart w PWPW stwierdziłem zamianę w jednej karcie pierwszego i drugiego imienia. Karty dla rodziny mają status oczekuje na odbiór. Błędną kartę anulowałem z podaniem przyczyny- z winy urzędnika. Jak teraz edytować wniosek, żeby poprawić dane? Ani w zakładce zarządzanie kartami, ani w zakładce obsługi wniosku nie jest aktywna opcja edycji danych. Czy jest to związane z tym, że rodzina jeszcze kart nie odebrała (pozostali członkowie?)
Dziękuję za informacje.
Pozdrawiam
Po odebraniu kart w PWPW stwierdziłem zamianę w jednej karcie pierwszego i drugiego imienia. Karty dla rodziny mają status oczekuje na odbiór. Błędną kartę anulowałem z podaniem przyczyny- z winy urzędnika. Jak teraz edytować wniosek, żeby poprawić dane? Ani w zakładce zarządzanie kartami, ani w zakładce obsługi wniosku nie jest aktywna opcja edycji danych. Czy jest to związane z tym, że rodzina jeszcze kart nie odebrała (pozostali członkowie?)
Dziękuję za informacje.
Pozdrawiam
Oprócz zrobiłam błąd, jak poprawic - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
Załączniki KDR
odbiór przesyłki jak wydrukować i potwierdzić?
Pomóżcie proszę
SZKOLENIE Z KDR
Środki na KDR
przy przedłużeniu karty dodało drugi raz te same osoby (zdub
jajaja
pomocy
konkubinat
baza PESEL
Drukowane litery
waloryzacja
uchwała w sprawie KDR
Karty przyznane - brak możliwości zamówienia
Problem z logowaniem do systemu
Przedłużenie karty. Osoba pełnoletnia na kogo wniosek.