ZROBIŁAM PO SWOJEMU - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]

Napisano: 04 lut 2016, 10:34

ja glupia baba ..teraz żałuje i się boję bo w tym roku kontrola z UW..Wiecie co zerobilam ? Nie podołączalam decyzji przyznających św z Fal do przyłączy i wszczęć tylko napisamal we wnioskach Decyzje zostały panu/i komornikowi przesłane ,potwierdzenia znajduja się w aktach tutejszego Ośrodka ...Obsmarują mnie pokontrolnie prawda ?
PRYSZCZATA

Napisano: 04 lut 2016, 10:51

Prosze pocieszcie lub dobijcie pozdrawiam
PRYSZCZATA

Napisano: 04 lut 2016, 10:58

Spokojnie, ja zrobiłam tak samo. tyle że do wniosków podpięłam kopie decyzji,a we wniosku napisałam że oryginał otrzymaliście Państwo dnia tego i tego
nowa15

Napisano: 04 lut 2016, 11:40

Spokojnie, cokolwiek nie zrobimy to i tak nas obsmarują :lol: przecież coś znaleźć muszą..... a chodzi o przyłączenia do nowych czy starych okresów?
FanFA

Napisano: 04 lut 2016, 12:45

Dzięki Kochani Jeszcze moge ksera decyzji popodpinac do akt moich Pozdrawiam Pa
PRYSZCZATA

Napisano: 04 lut 2016, 14:07

JEJKU ja też bez decyzji...ale jest w ustawie że mają być Dzwonilam do komornikow i powiedzieli że nie chcą decyzji bo mają ....ale na piśmie tego nie mam...Boję się
MILENKA

Napisano: 04 lut 2016, 14:36

ja też nie wysyłałem Dlaczego mialem wysylać skoro wysłalem i mam potwierdzenia ? Czy to normalne żeby 2 x wysyłać ?
ZEBRAN

Napisano: 04 lut 2016, 14:54

nie jest normalne, to nadgorliwość.
Zresztą jak się nie burzą to znaczy, że mają (lub nie chcą)
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 04 lut 2016, 15:09

Ja dzwonilem do komornikow i nie chcieli decyzji ale jak to udowodnię
ZEBRAN

Napisano: 04 lut 2016, 15:56

3 raz czytam temat i dopiero zakumałam. Chodzi Wam o to, że do wszczęć nie przesyłaliście decyzji ze starych okresów świadczeniowych?
A kto tak robił? Dajcie spokój, przecież decyzje były już wysłane - moim zdaniem zmiana mówi o przesłaniu aktualnej decyzji przyznającej wraz z harmonogramem wypłat. Nie dotyczy to starych decyzji.
kawa i ciasto

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x