Nic nie robić ? - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 2    [ Posty: 14 ]

Napisano: 04 lut 2016, 9:54

odnośnie "starych" dłużnikow co roku pisze do komornika o informacje o Nich. Mam teraz w zw z jednym z nich zrobic przyłącze lub wszczecie Co mam z takim zrobić Kilka lat nie wypłacamy swiadczeń jego dzieciom ale ma ogromne zadłuzenia "jego" komornik odpisuje mi co roku że nie mozna go umiejscowic Zapadł sie pod ziemię ale nie mam umorzenia Co z takim zrobić ?
GRZESIUP

Napisano: 04 lut 2016, 10:25

BARDZO WAS PROSZE Co robicie w takim wypadku ?
GRZESIUP

Napisano: 04 lut 2016, 10:50

Przyłączyć się do egzekucji i to wszystko. Co my tak naprawdę możemy zrobić, to komornicy prowadzą postępowanie i jeśli oni nic nie mogą to co my biedne żuczki grzebiące w tym....... funduszu :lol:
FanFA

Napisano: 04 lut 2016, 10:52

Tytuł posta mi coś przypomniał: "Nic nie robić, nie mieć zmartwień, chłodne piwko w cieniu pić" ;)
FanFA

Napisano: 04 lut 2016, 10:53

Dziękuję bardzo i pozdrawiam
GRZESIUP

Napisano: 04 lut 2016, 10:54

"leżeć w trawie, liczyć chmury, gołym i wesołym być..." wypisz wymaluj nasi dłużnicy :lol:
FanFA

Napisano: 04 lut 2016, 10:55

Jak to nasi dłużnicy leżą i liczą chmury????
Przecież oni tak zapier.... na czarno, że nie mają kiedy na wywiady przyjść! Powinniśmy pracować dłużej, bo oni się do 15 nie wyrabiają :lol:
kawa i ciasto

Napisano: 04 lut 2016, 11:01

Już niedługo nie będą musieli, niech no tylko 500+ wejdzie :D tzn. przepraszam, będą musieli zap...... żeby dzieci było więcej
FanFA

Napisano: 04 lut 2016, 12:55

HEHEHE podoba mi sie Wasza wymiana zdań Dochodze do wniosku że jedyni ludzie ktorych nie cierpię to dłużnicy Budzą we mnie złe emocje ale pomyślcie Mam kiklu takich Siedział z kobita w domu /po separacji/ żarł ,chlał z alimentow z Fal Nigdy grosza nie zapłacił -prawa jazdy nie ma , a prpkurator odpisywał co sami wiecie - znikoma szkodliwość czynu Dziś ich żony chorują /dwoch takich mam/ i oni dostaja opiekuncze nad żonami /separacji juz nie ma / ludzie ok 55 lat I na starość nadal będa na naszym utrzymaniu rzygać się chce
GRZESIUP

Napisano: 04 lut 2016, 12:55

HEHEHE podoba mi sie Wasza wymiana zdań Dochodze do wniosku że jedyni ludzie ktorych nie cierpię to dłużnicy Budzą we mnie złe emocje ale pomyślcie Mam kiklu takich Siedział z kobita w domu /po separacji/ żarł ,chlał z alimentow z Fal Nigdy grosza nie zapłacił -prawa jazdy nie ma , a prpkurator odpisywał co sami wiecie - znikoma szkodliwość czynu Dziś ich żony chorują /dwoch takich mam/ i oni dostaja opiekuncze nad żonami /separacji juz nie ma / ludzie ok 55 lat I na starość nadal będa na naszym utrzymaniu rzygać się chce
GRZESIUP

Strona 1 z 2    [ Posty: 14 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x