zupełny odpis aktru urodzenia obywatelstwo ukrainskie - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 14 maja 2025, 14:50

Dzień dobry powiedzcie mi mam kobietę narodowości ukraińskiej nie przyjechała tu z terenów objętych działaniami wojennymi tylko mieszka w Polsce od kilu lat złożyła teraz na rodzinne. Jedno dziecko starsze z poprzednim partnerem, drugie z obecnym mężem. Czy wołać zupełny odpis urodzenia na starsze dziecko (czy u nich w ogóle taki jest) bo Pani oświadczyła ze ojciec jest nieznany załączając ukraiński zwykły akt urodzenia przetłumaczony na polski, a do tego dała ,, wypis z państwowego rejestru aktów stanu cywilnego obywateli odnośnie urodzenia z zaznaczeniem informacji o ojcu zgodnie z częścią pierwszą art. 135 Kodeksu Rodzinnego Ukrainy,, (art. 135 na Ukrainie to odpowiednik naszego 141 ojciec nieznany).Czy wy ogólne nie wołacie i nie powinno mnie to interesować???
DaisyDaisy
Praktykant
Od: 12 maja 2025, 9:57
Zajmuję się: swiadczenia rodzinne, kdr, czyste powietrze

Napisano: 15 maja 2025, 7:17

DaisyDaisy pisze:
14 maja 2025, 14:50
dała ,, wypis z państwowego rejestru aktów stanu cywilnego obywateli odnośnie urodzenia z zaznaczeniem informacji o ojcu zgodnie z częścią pierwszą art. 135 Kodeksu Rodzinnego Ukrainy,, (art. 135 na Ukrainie to odpowiednik naszego 141 ojciec nieznany).
u nas to wystarczy
Tom.
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 09 mar 2005, 16:10
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)

Napisano: 15 maja 2025, 9:36

Tom. pisze:
15 maja 2025, 7:17
DaisyDaisy pisze:
14 maja 2025, 14:50
dała ,, wypis z państwowego rejestru aktów stanu cywilnego obywateli odnośnie urodzenia z zaznaczeniem informacji o ojcu zgodnie z częścią pierwszą art. 135 Kodeksu Rodzinnego Ukrainy,, (art. 135 na Ukrainie to odpowiednik naszego 141 ojciec nieznany).
u nas to wystarczy
Dziekuję:)
DaisyDaisy
Praktykant
Od: 12 maja 2025, 9:57
Zajmuję się: swiadczenia rodzinne, kdr, czyste powietrze

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x