nie uzyskasz przez empatię takiej informacji, chyba, że coś mnie ominęłoKarolin@ pisze: 04 lip 2023, 15:36 Od razu tutaj zapytam![]()
czy informacji o pobieraniu dodatku pielęgnacyjnego uzyskamy przez empatię? - art. 23 ust. 8 pkt 1 lit je ustawy o świadczeniach rodzinnych
ZUS odmawia udzielnia odpowiedzi na wniosek
-
- VIP
- Zajmuję się: Św/Fa/ŚR
- Kontakt:
Re: ZUS odmawia udzielnia odpowiedzi na wniosek
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Ja w sprawie dodatku pielęgnacyjnego piszę wniosek OKWD przez PUE ZUS i mam odpowiedź na drugi dzień
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: Śr
- Kontakt:
Na podstawie art. 23 ust. 8 pkt 1 lit je :jasiak pisze: 05 lip 2023, 7:38nie uzyskasz przez empatię takiej informacji, chyba, że coś mnie ominęłoKarolin@ pisze: 04 lip 2023, 15:36 Od razu tutaj zapytam![]()
czy informacji o pobieraniu dodatku pielęgnacyjnego uzyskamy przez empatię? - art. 23 ust. 8 pkt 1 lit je ustawy o świadczeniach rodzinnych
Minister właściwy do spraw rodziny jest obowiązany utworzyć rejestr centralny obejmujący następujące informacje gromadzone na podstawie przepisów ustawy przez organy właściwe i wojewodów podczas realizacji zadań w zakresie świadczeń rodzinnych:
- informacje o pobieraniu dodatku pielęgnacyjnego
Ja nie zauważyłam, ze mamy możliwość weryfikacji 500+ z ZUS

Oprócz ZUS odmawia udzielnia odpowiedzi na wniosek - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
KOORDYNACJA PLISSS
odwołanie od odmowy ŚP
świadczenie pielęgnacyje
Wezwanie o oświadczenie na COVID - ZP
decyzja nie została uchylona w terminie
Krętaczka
zasiłek pielęgnacyjny - od kiedy przyznać
adopcja, zasiłek pielęgnacyjny
nowy okres zasiłkowy
ZR - ojciec dziecka w Wenezueli
alimenty
Czyste powietrze dochód
nie-PRZEDŁUŻENIE Z COVID
jeden wniosek czy dwa na SR
Świadczenie rodzicielskie a umowa o dzieło.
przedlużenie karty pobytu