Związki partnerskie
Związki partnerskie
Akceptuję gejów.
Jestem też za tym by mieli prawa do dziedziczenia, zawierania małżeństw itp.
Nie akceptuję jednak ich postulatów dotyczących możliwości adoptowania dzieci. Coś takiego bardzo niekorzystnie na takich dzieciach się odbije.
Nie akceptuję też tego że geje i lesby publicznie pokazują kim są.
Wszelakie całowanie i manify na ulicy przyprawiają mnie o mdłości.
Akceptują to że tacy ludzie istnieją jednak nie to że są coraz bardziej roszczeniowi.
Tolerancja ma swoje granicę. Tu takową jest zakaz posiadania dzieci. Co do reszty to jestem na TAK.
A wy?
Jestem też za tym by mieli prawa do dziedziczenia, zawierania małżeństw itp.
Nie akceptuję jednak ich postulatów dotyczących możliwości adoptowania dzieci. Coś takiego bardzo niekorzystnie na takich dzieciach się odbije.
Nie akceptuję też tego że geje i lesby publicznie pokazują kim są.
Wszelakie całowanie i manify na ulicy przyprawiają mnie o mdłości.
Akceptują to że tacy ludzie istnieją jednak nie to że są coraz bardziej roszczeniowi.
Tolerancja ma swoje granicę. Tu takową jest zakaz posiadania dzieci. Co do reszty to jestem na TAK.
A wy?
Re: Związki partnerskie
Ładna akceptacja
))
\"Akceptuję gejów\"....
\"Nie akceptuję jednak ich postulatów dotyczących możliwości adoptowania dzieci. Coś takiego bardzo niekorzystnie na takich dzieciach się odbije.
Nie akceptuję też tego że geje i lesby publicznie pokazują kim są. Wszelakie całowanie i manify na ulicy przyprawiają mnie o mdłości.
Tolerancja ma swoje granicę\".

\"Akceptuję gejów\"....
\"Nie akceptuję jednak ich postulatów dotyczących możliwości adoptowania dzieci. Coś takiego bardzo niekorzystnie na takich dzieciach się odbije.
Nie akceptuję też tego że geje i lesby publicznie pokazują kim są. Wszelakie całowanie i manify na ulicy przyprawiają mnie o mdłości.
Tolerancja ma swoje granicę\".
Ja bardzo przepraszam, ale skoro heterycy mogą publicznie pokazywać, kim są, to osoby o innych orientacjach też mają do tego prawo.
ja jestem jak najbardziej nie tylko za zwiazkami partnerskimi ale i za malzenstwami dla gejow i lesbijek. mysle ze wsrod pracownikow socjalnych jest sporo gejow. u mnie w osrodku 3 facetow i 3 homo.
Oprócz Związki partnerskie - HYdE PaRK przeczytaj również:
Spowiedź na kartki
Spowiadam się Bogu wszechmogącemu
Czy kogokolwiek z was o tm uczono?
Memenro mori
Wiemy co knują Niemcy na 11 listopada
Może by im zaszczepić nasz POKL? he he
zasiłek stały a kara pozbawienia wolności
jak sądzicie, czy oni (ci \"przywódcy\") sami wiedzą, o czym mówią i za co się biorą?
Jak być katolikiem?
Akcja \"znicz\"
Znacie zespół Fiddler\'s Green?
Kościół a muzyka
To ma być świeckie państwo!
Chcę państwa świeckiego!!!
Tym gorzej dla rzeczywistości ...
Ludzie to mają problemy:P