ZWOLNIENIA PO 31 GRUDNIA

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
~Edek bez kredek

Re: ZWOLNIENIA PO 31 GRUDNIA

Post autor: ~Edek bez kredek »

tylko blondyna może zadawać takie głupie pytanie!!!weź się puknij w głowę! zaszkodziły Ci te dwie roboty super extra pracownico. Na twoim miejscu zapytałbym na forum, czy mimo dwóch prac możliwy będzie jeszcze jeden etat w ...MOS, jestem elastyczna jak gumka od majtekkkkkkkkkk
BOszee, ale pedagożka...z boszej łaski
~etatysta

Post autor: ~etatysta »

XYZ zdradzę Ci tajemnicę czy lepsze 26 czy 40? Nieważna długość, ale technika! ;) Jak ktoś sprytny to niezależnie ile ma to da radę dwa etaty obrobić. ;) Znam ludzi, którzy mimo kp też sobie nieźle radzą z dwoma etatami.
~Spartan

Post autor: ~Spartan »

a ja uważam kto co robi po pracy to jego sprawa i wara wszystkim od tego chce odpoczywać niech odpoczywa chce gdzieś pracować niech pracuje itd kryterium zwolnienia dla mnie jedno zaangażowanie i wzorowe wywiązywanie się z obowiązków
~JOANNA

Post autor: ~JOANNA »

DZIĘKUJE ZA GŁOSY W DYSKUSJI. KRZYWDZĄCE SĄ NIEKTÓRE POSTY TWIERDZĄCE, ŻE JAK MA SIE DWA ETATY NIE MOŻNA DOBRZE PRACOWAĆ. JA UWIELBIAM PRACĘ W DOMU DZIECKA I MOGŁABYM MIEĆ ETAT 48 GODZIN! JESTEM WYCHOWAWCĄ BO KOCHAM DZIECIAKI I SWOJĄ PRACĘ A NIE Z PRZYPADKU CZY ŁAPANKI! NIKOMU NIE CHCE ODBIERAĆ ZATRUDNIENIA LECZ CHCĘ SPRAWIEDLIWEGO \"OSĄDZENIA I WYROKU\"! JEŚLI OBIEKTYWNE KRYTERIA ZADECYDUJĄ TO PODDAM SIĘ DECYZJI SZEFA! MOJE PYTANIE WYNIKAŁO TYLKO Z OBAWY, ŻE BĘDE PRZEGRANA NA STARCIE... WYPRÓWAM SOBIE FLAKI OD 16 LAT DLA TYCH DZIECI I PLACÓWKI I CHYBA SPRAWIEDLIWY OSĄD MI SIĘ NALEŻY - NIE FAKT ŻE KOMUŚ SIE NIE CHCE UŁOŻYĆ PLANU CZY SUGEROWANIA BRAKU WYDAJNOŚCI! MAM SZACUNEK DLA WSZYSTKICH - CZY Z KP CZY KN - BO WIEM JAKA TO CIĘZKA PRACA. SMUCI MNIE WASZA ZŁOŚLIWOŚĆ I MAŁAOSTKOWOŚĆ...
~kn

Post autor: ~kn »

i tak TRZYMAJ Joanna
~Marcin

Post autor: ~Marcin »

I gitarrraaaa. Jasne podejście a decyzja jest sprawą indywidualną Twoją i dyrektora. Pozdrawiam.
~Leon

Post autor: ~Leon »

Litości Joanno! Przecież dzisiaj tak łatwo jest pisać ortograficznie! Nie trzeba sobie WYPRUWAĆ flaków żeby sprawdzić pisownię jakiegoś słowa. Do Spartana i Marcina. To nie jest sprawa tylko pracownika co robi po pracy. Przecież nie wolno mieć zbyt długich dyżurów a po nocce obowiązkowy dzień wolny. To znaczy, że te przepisy obowiązują tylko w domu dziecka? Marcin- zwolennik zgłaszania zamian na piśmie, nie zgodzi się żeby wychowawca \"ciągnął\" 2 dyżury pod rząd ale po pracy w DD możesz iść dalej pracować z dziećmi?
~Fasola

Post autor: ~Fasola »

Leon a Ty znalazłeś już prace, czy będziesz kurczowo się trzymał Domu Dziecka?
~Marcin

Post autor: ~Marcin »

Leon dokładnie tak. Mnie interesuje co dzieje się u mnie a co pracownik rodzi po godzinach to mnie nie interesuje. Jak ktoś ma ochotę pracować na 15 etatach i jest w stanie być sprawny do pracy w dd to jego wybór. Jak nawali to wypad. I gitaaarrraaaa gra.
Zupełnie poważnie nie ma przepisów ograniczających ilość pracy, którą człowiek chce świadczyć. Jeżeli tak poukładasz sobie życie, żę ciągniesz etat lub dwa to Twoja sprawa. Nie wyobrażam sobie natomiast sytuacji, że układam grafik pod kogoś bo ma inną pracę. W takim przypadku dokonujesz wyboru. Pozdrawiam.
~kn

Post autor: ~kn »

joanno oddaj mi swój etat w szkole,chetnie go wezmę
ODPOWIEDZ