zwolnienie z funkcji kuratora - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 08 maja 2014, 12:45

Ustaliłam kuratora do doręczeń, dłużnik odnalazł się jest w zakładzie i trochę tam pobędzie. Czytałam, że trzeba wystąpić do sądu o zwolnienie kuratora z jego funkcji.Czy ktoś już może to robił? i co z wcześniejszymi decyzjami kurator musi mu je wysłać? Proszę o pomoc.
zwolnienie kurotora

Napisano: 08 maja 2014, 12:48

z tego co sie orientuje to Ty informujesz kuratora że dłużnik sie znalazł i ten kurator występuje z wnioskiem do Sądu o zwolnienie go z funkcji plus oczywiście ma obowiązek przekazać zaległą korespondencje dłużnikowi.
knz

Napisano: 08 maja 2014, 14:03

Dziękuje bardzo. kuratorem jak pewnie w większości jest koleżanka z biurka obok. wiec to ja muszę przygotować zwolnienie do sądu. Czy ktoś może wie albo robił? czy to jest w formie pisma ?
zwolnienie kuratora

Napisano: 09 maja 2014, 9:11

Ja nie tak dawno robila i juz przyslali z sadu postanowienie o zwolenieniu ..... z funkcji przedstawiciela dla nieobecnego
sąd rejonowy ......

Wniosek o usunięcie przedstawiciela dla osoby nienznanej z miejsca pobytu w postępowaniu administracyjnym

Postanowienie z dnia .... sygn.akt.... Sąd Rejonowy w .... postanowił dla nieobecnego .... urodzoneg,.. ustanowić przedstawiciela w osobie ..... celem reprezentowania jego interesow w postep.adm. o ustalenie prawa do swiadczen z funduszu alimetan.

pan.... obecnie mieszka pod adresem....
od... jest zarejestrowany w tutejszym urzędzie pracy jako osoba bezrobotna,.

otrzymuja
1. adresat
2. kurator
3. a/a
Jolcia

Napisano: 09 maja 2014, 12:32

Jolcia dziękuje Ci bardzo bardzo :)
zwolnienie kuratora

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny