Ostatecznie robię tak: 135+124+124+95+5,75+5,75 = 489,50 zł. Tyle należnych. Przekroczenie - 55,25 zł, czyli do wypłaty byłoby 434,25 zł. Wypłaciliśmy 616,00 zł, czyli do zwrotu 181,75 zł. I to proporcjonalnie muszę powyliczać od każdego z wypłaconych w marcu świadczeń?
PS. Próbowałem zrobić roboczą decyzję z wniosku, ale niestety nie udało mi się. Macie może jakiś patent na to?
Zwrot NP - kombinacja alpejska :(
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
- kb
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Zwrot NP - kombinacja alpejska :(
ja nie mam sygnity, robie normalna decyzje o nienależnie pobranych - w lącznej kwocie, potem rejestruję nienaleznie pobrane przypisując proprcjonalnie nienależne do każdego świadczenia ( biore wydruk świadczeń naleznych za marzec po przeliczeniu w zł za zł, odejmuje to co przysługiwało od tego co wypłaciłam od kazdego swiadczenia, jesli przysługiwał dodatek z tytułu rrs to odejmuję jego kwote tez od wypłaconego zasiłku rodzinnego (nie byl wyplacony w zadnej kwocie przy pelnych świadczeniach, więc nienależne z tytułu zasilku rodzinnego pomniejszam o te kwote )
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Zwrot NP - kombinacja alpejska :(
No właśnie ja nie mogę dojść jak w Sygnity można by w prosty sposób zrobić taki wydruk, z którego wynikałoby wyliczenie kwot złot za złot dla przekroczenia, o którym mówimy. Może ktoś pracujący w ŚR Sygnity ma taki patent, to byłbym wdzięczny za podzielenie siękb pisze: 13 paź 2020, 8:44 (...)biore wydruk świadczeń naleznych za marzec po przeliczeniu w zł za zł

Oprócz Zwrot NP - kombinacja alpejska :( - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
renta strukturalna z KRUS a następnie emerytura
specjalny ośrodek szkolno-wych a internat
sprawozdanie tab d
pełna kwota a jednorazowy dodatek rozbija na dwie wypłaty
dodatek wychowawczy dla przedszkolaka?
utrata dochodu z COVID co z nowym i starym okresem?
wstrzymanie zasiłku dla bezrobotnych a przyznanie stypendium z PUP
brak danych o wypłaconym zasiłku w MF
gospodarstwo nabyte w grudniu
decyzja o zwrocie wydana przez Wojewodę
odliczenie alimentów od dochodu
składka zdrowotna...
Jak wam program zaokrągla dochód z he przeliczeniowego
przekazanie dokumentów
weryfikacja w CBB
utrata dochodu od 30.09 czy 01.10?