ZWROT ZALICZKI
Re: ZWROT ZALICZKI
Ale to panie z MOPSU kazaly mi go zlozyc,ze jesli nie zloze to nie otrzymam zaliczki.Robilam co mi mowili,myslalam ze robie dobrze I co teraz?
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
to raczej źle ci kazały zrobić, sprawa cały czas dotyczyła tego samego wniosku i decyzji od której się odwoływałaś może porozmawiaj z kierownikiem MOPSu?
Wlasnie to kierownik MOPSU robi wszystko zeby mi nie wyplacic. Udam sie do adwokata bo sama nic nie zrobie. DZIEKUJE CI za pomoc i zycze WESOLYCH SWIAT. Jestem Ci wdzieczna ze uzyczylas mi swojego czasu.POZDRAWIAM
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
nie rozumiem dlaczego kazano ci złożyć nowy wniosek, ponadto po tym jak złożyłaś skargę na tę decyzję odmowną po wyroku TK powinni ci wypłacić tę zaliczkę a może nie składałaś skargi?
Skladalam. Mam decyzje z MOPS-u i z SKO jak tez moje odwolania.W czasie w ktorym odwolywalam sie zmarl dluznik(byly mąż)i oczekuje zwrotu zaliczki alimentacyjnej za miesiace w ktorych żyl dluznik i zasilku dla samotnych matek za miesiace od smierci dluznika do decyzji z SKO.
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ale jak dłużnik nie żyje to nie można przyznać i wypłacić zaliczki
Nie zrozumialas.Wiem ze teraz nie moge miec zaliczki, teraz przysluguje mi zasilek dla samotnych matek,ale chodzi mi o zwrot za ten czas w ktorym odwolywalam sie a dluznik jeszcze żył
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
zrozumiałam cię
Nie rozumiem jednego-jesli MOPS przywrocil mi zasilek to uznal ze jednak nalezal mi sie,wiec czemu nie chca wyrownac za poprzednie miesiace.To wlasnie dla mnie nie jest zrozumiale.
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: rozliczenie zaliczki
za jaki miesiac zrobic rozliczenie zaliczki, ma ktos moze decyzje rozliczajaca
Oprócz ZWROT ZALICZKI - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
pomózcie proszę
Ratunku
ZAŚWADCZENIE
prosze o wyjasnienie
zaświadczenie od komornika
Dłużnik zmarł 1 czerwca 2008 r.
zwrot zaliczki alimentacyjnej przez dłuznika
zwrot zal. alimentacyjnej przez dłużnika
umorzenie zaliczki alimentacyjnej
umorzenia
proszę bardzo wzór decyzji odmawiającej
Zwrot zaliczki alimentacyjnej