zwroty w sygnity jak to zrobić żeby było dobrze

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
ODPOWIEDZ
magda 21

zwroty w sygnity jak to zrobić żeby było dobrze

Post autor: magda 21 »

proszę o pomoc chodzi mi o zwroty od dłużnika. Pracuje na sygnity i do tej pory robiłam zwroty automatem i szło na najstarsze zadłużenie ale przez tę proporcję n. główna jest spłacona a odsetki zostają i tak się teraz zastanawiam czy jak teraz zacznę robić zwroty automatem tylko będę zaznaczać najstarszą decyzje to będzie dobrze. I mam jeszcze jedno pytanie bo jak zrobiłam sobie jeden zwrot na próbę w/w sposobem to mi całość zakwalifikowało na odsetki, które zostały z najstarszego okresu, dobrze tak będzie bo boje się ze to będzie źle i później mi to ktoś zarzuci.
magda 21

Re: zwroty w sygnity jak to zrobić żeby było dobrze

proszę podpowiedzcie mi jak wy robicie
magda 21

proszę pomóżcie mi czy bardzo źle zrobiłam jak nie zaznaczałam tej decyzji, bo chyba umrę zaraz
pres

Post autor: pres »

ja wprowadzam recznie i nie mam problemu , księgowa liczy odsetki i liczy proporcję
magda 21

o matko to fajnie Ci ale ja nie wiem czy bardzo namieszałam i jestem cała w strachu
ODPOWIEDZ