Zwyciężyliśmy!!!
Re: Zwyciężyliśmy!!!
Nie uważam wyniku tej kampanii wyborczej za zwycięstwo.
Czyje zwycięstwo? Jakie zwycięstwo?
Kim jest elektorat PO? Moim zdaniem są to beneficjenci obecnego układu politycznego przede wszystkim. Osoby głosujące na PO powiedziały TAK dla sytuacji społeczno gospodarczej tworzonej i utrwalanej przez ostatnie 4 lata.
Czyje zwycięstwo? Jakie zwycięstwo?
Kim jest elektorat PO? Moim zdaniem są to beneficjenci obecnego układu politycznego przede wszystkim. Osoby głosujące na PO powiedziały TAK dla sytuacji społeczno gospodarczej tworzonej i utrwalanej przez ostatnie 4 lata.
Zobaczymy, czy równie zadowoleni będziecie za dwa i cztery lata. Kampania oparta tylko i wyłącznie na straszeniu PiS-em. Kolejne obietnice bez zrealizowania 90% poprzednich. Od początku do końca była to kampania negatywna. Prawda jest taka, że kryzys jest coraz głębszy i rząd będzie musiał ciąć wydatki. A pomoc społeczna jest najłatwiejsza do wygolenia. Mam nadzieję, że nikt z was nie będzie domagał się podwyżek, nie będzie strajkował, nie będzie protestował. Ja w każdym razie na pewno do niczego się nie przyłączę. Mamy to czego chcieliśmy. Jeśli bowiem zagłosowaliście na PO, to oznacza, że akceptujecie obecną sytuację, bo przecież politycy tej partii nie obiecywali wam niczego nowego.
Zapukała głupota do drzwi. Otworzyła jej mądrość a tam nikogo nie było!
Wynik wyborów jest jaki jest. Ja go nie neguję. Nie mogę tylko zrozumieć jednego, a mianowicie w moim opsie najzagorzalej za PO gardłowali ci nasłabiej wykształceni i ci do których pracy są największe zastrzeżenia. Nie bardzo jestem w stanie pojąć ten fenomen. O co tu chodzi? Jeśli PO jest partią ludzi wykształconych i kompetentnych, to akurat ci powinni ze wszystkich sił być przeciwni.
olo i inne pisiukundalki ujadają a Polska idzie dalej. A prezio jak to prezio z pisiulogiką przegrana to wygrana chociaż przegrana
Zapukała ohyda do drzwi. Otworzyła jej przyzwoitość a tam nikogo nie było.
Oprócz Zwyciężyliśmy!!! - HYdE PaRK przeczytaj również:
Chcę państwa świeckiego!!!
Tym gorzej dla rzeczywistości ...
Ludzie to mają problemy:P
Czczciele desek
oferty pracy
A jednak można
ot sprawiedliwość
jak teraz..
Niech Naród podniesie się z kolan
Przystań na Skarpie - film
Oni PÓjdą na Wybory .... A Ty ?