dokładnie, decyzja na kwotę prawie 3 tys. zł, gdzie trzeba się głowić czy ŚP na starych zasadach czy na nowych, rozpisać uzasadnienie to sie dodatki nie należą, musimy zacząć działać jak już będzie bliżej jakis konkretnych zapotrzebowań itp.
dokładnie, decyzja na kwotę prawie 3 tys. zł, gdzie trzeba się głowić czy ŚP na starych zasadach czy na nowych, rozpisać uzasadnienie to sie dodatki nie należą, musimy zacząć działać jak już będzie bliżej jakis konkretnych zapotrzebowań itp.
Pisałam, nic nie odpisują. Wczoraj rozmawiałam z jednych z pracowników naszego ministerstwa i nic nie wiedział czy pracownicy ŚR są ujęci w tym programie, polecił zadzwonić do działu polityki społecznej, tylko już kiedyś też tam dzwoniłam i mi bardzo "uprzejma" Pani powiedziała że ona sie nie zajmuje pracownikami od ŚR. Także pewnie nie mamy na co liczyć. Tylko niech nam to powiedzą wprost! Smutne to jest
zapomniałam jeszcze o czystym powietrzugogga pisze: ↑25 cze 2024, 9:11dokładnie tak.. osłonówki, węglowe itd to nie są ich "programy"
smutne...
moje koleżanki bd zarabiać tyle co kierownik i więcej niż księgowa.
mały ops gmina wiejska, korzystających ze stalych 6 osób, okresówek srednio ok 5 osób, obiady 15 rodzin, zero projektów, brak usług opiekuńczych - koleżanki 2400 zł dodatku + 1000 zł dodatku + dodatkowy urlop, wynagrodzenie każdej z nich od lipca netto ok 5700
ja mam sr (wniosków ok rocznie wszystkich 160 ), fa (20), archiwum, teraz jacyś sygnaliści, e-doręczenia, były: 500 (ponad 350), węglowe (1120) , źródła ciepła (120), osłonowe (ok 560), gazowe (40), projekt - z węglowego jedyny sensowny dodatek przez 3m-ce, z pozostałych zabrakło kasy z kosztów obsługi bo pożarły je koszty programów do obsługimoje wynagrodzenie 4400 zł
u mnie jeszcze nie ma takiego sprawozdania