czy w takim razie, teraz dodatek będzie zależał od tego kto co uważał w chwili wypełniania i jak powpisywał w tabelki? Każdy UW inaczej interpretował wytyczne? U nas okazuje się, że wszyscy dostaną, Szef, księgowość, kadry informatyk sprzątaczka tylko nie ŚR
czy w takim razie, teraz dodatek będzie zależał od tego kto co uważał w chwili wypełniania i jak powpisywał w tabelki? Każdy UW inaczej interpretował wytyczne? U nas okazuje się, że wszyscy dostaną, Szef, księgowość, kadry informatyk sprzątaczka tylko nie ŚR
i tak będzie, a dla nas kolejne dodatki do zrobienia z 0
przed chwilą wypełniałam sprawozdanie na żłobki, więc pewnie zaraz będzie na opsy
To spr. to nic nowego. U nas robi to CUW
jak nic nowego, robię sprawozdania na żłobkach w cas
a to jest inne, liczba etatów z podziałem z wyodrębnieniem opiekunów, z kwotami i podziałami na paragrafy ...
mi się wydaje, ze to im było potrzebne do statystyk, żeby ogólnie mniej więcej zaplanować wydatki w budżecie państwa. Oczywistym jest, ze i stan zatrudnienia mógł się zmienić i zakresy czynności i wszystko. Więc tamto sprawozdanie nie powinno mieć kluczowego znaczenia, zwłaszcza, ze każdy interpretował inaczej co ma tam zawrzeć.