nie jestem zwolenniczką teorii spiskowychKasiulaaa88 pisze: ↑26 cze 2024, 10:55ja czekam jak moja kiero do tego podejdzie, jeśli nie zobaczę konkretnej podwyżki od lipca to nie mam zamiaru dalej się wykorzystywać, nie podpiszę zmiany zakresu - żadnych bonów już robić za darmochę nie zamierzam, najwyżej L4 na pół roku i znajdę coś nowego. Może i dobrze że stało się tak jak się stało bo w końcu mam bodziec do zmian.
Też tak sądzę powinniśmy.Natalia8979 pisze: ↑26 cze 2024, 11:01Sądzę że powinnyśmy napisać o wyjaśnienia czemu grupa pracowników ops została pominięta.
jak dostaniecie odpowiedź to wrzućcie co odpisaliNatalia8979 pisze: ↑26 cze 2024, 11:01Sądzę że powinnyśmy napisać o wyjaśnienia czemu grupa pracowników ops została pominięta.
Jak proponujecie to zrobić? tylko większa akcja ma szansę na zauważenie nasNatalia8979 pisze: ↑26 cze 2024, 11:01Sądzę że powinnyśmy napisać o wyjaśnienia czemu grupa pracowników ops została pominięta.
Nie wiem mam zamiar pierwszy raz to zrobić. Jestem w trakcie pisania pisma i wyszczególnienia w nim czym zajmują się SR i FA w sensie na podstawie jakich ustaw pracujemy. Myślę też o wskazaniu na jawną dyskryminację i będę czekała na odpowiedz. Z tym że zastanawiam się też gdzie to wysłać i czy wysyłać do wiadomości do RPO.MopsMela pisze: ↑26 cze 2024, 11:06Jak proponujecie to zrobić? tylko większa akcja ma szansę na zauważenie nasNatalia8979 pisze: ↑26 cze 2024, 11:01Sądzę że powinnyśmy napisać o wyjaśnienia czemu grupa pracowników ops została pominięta.