U mnie jest identycznie jak u Ciebieanira pisze: ↑01 lip 2024, 11:18tak u nas uwzględnili wszystkich pracowników do zapotrzebowania, ale nadal nie jesteśmy pewni czy dostaniemy.. dyrekcja ma obawy i twierdzi że niewykorzystane środki można zwrócićpinka2022 pisze:pytanie już padło, ale je ponowię:
Czy są wśród nas gminy, które uwzględniły SR i DM w zapotrzebowaniu?
Albo mają tak dobrze jak w Płocku?
Oktawia pisze:My napisałyśmy już 6 tygodni temu do Ministerstwa i nie mamy odpowiedzi. W
zapotrzebowaniu nas ujęto, ale po dzisiejszym szkoleniu Mazurkiewicza, wynika, że nic nie dostaniemy.
Oktawia pisze:My napisałyśmy już 6 tygodni temu do Ministerstwa i nie mamy odpowiedzi. W
zapotrzebowaniu nas ujęto, ale po dzisiejszym szkoleniu Mazurkiewicza, wynika, że nic nie dostaniemy.
Co mówił Mazurkiewicz? Zgadza się z tym, że pracownikom świadczeń się nie należy
Mazurkiewicz mówił może coś konkretnego odnośnie właśnie ŚR ? W sensie czy potwierdził że tak, ich to nie dotyczy? I czy może przybliżył coś o pozostałych pracownikach? Ciągle mam wątpliwości odnośnie sprzątaczki np
Byłam przekonana, że Pan Mazurkiewicz, znajdzie jakąś lukę, że jednak ten dodatek motywacyjny będzie przysługiwał dla wszystkich pracowników zatrudnionych na umowę o pracę w jednostce, bez dzielenia na kluczowych i pozostałych. Masakra
Ale P. Mazurkiewicz interpretuje to wprost jak zapisane w Programie. Ja rozumiem, że My tutaj na forum i swoimi działaniami chcemy żeby coś drgnęło tam na górze, żeby ktoś nas usłyszał/zauważył, a jeśli nawet nie ten dodatek to uwzględnianie Nas przy podwyżkach dla budżetówki, podwyżki dla samorządów itp. bo narazie jesteśmy "nigdzie"