oho...czyli wprost przyznali że to pominięcie jednak było specjalnie. Mendy....
oho...czyli wprost przyznali że to pominięcie jednak było specjalnie. Mendy....
Kurcze, napisałam do wszystkich posłów z mojego województwa. Na razie cisza...Legwanka pisze: ↑04 lip 2024, 12:40Piszemy gdzie się da, kurczak, czy naprawdę nikt tego nie podłapie?pinka2022 pisze: ↑04 lip 2024, 12:29ZWIONZKI SOM i ROBIOM DLA SOCJALNYCHTom. pisze: ↑04 lip 2024, 12:01to nie jest kwestia poleceń itp, tylko tego, że w swej masie pracownicy w większości to miękkie faje, które tylko czekają jak im ktoś wszystko załatwi ale żeby samemu coś podziałać / dać od siebie to nie nie nie, po co się wychylać.....
ile ja się swego czasu jak jeszcze byłem w ZZ angażowałem, organizowałem itd, urlopy na żądanie, pisanina, jakieś czarne akcje to zawsze się trafiały łamistrajki i zawsze było ich więcej niż tych aktywnie protestujących..... ale wcześniej to róbmy coś, działajmy, GDZIE SOM ZWIONZKI!!!!
oczywiście nie wszędzie, ale niestety w znacznej większości tak to wygląda.
Jak dostali Socjalni to już cisza.... Oni mają najgorzej.
Nie zrozumcie mnie źle, ale pomoc społeczna to nie tylko pracownicy socjalni. To właśnie RÓWNIEŻ my wszyscy, którzy nie zostaliśmy uwzględnieni w sprawozdaniu![]()
Nie pozostaje nic innego jak nadal pisać gdzie tylko się da. Sami sobie załatwmy, bez oglądania się na innych![]()
Tłumaczenia z doopy, gniota wydali a teraz się mętnie tłumaczą. Ktoś zawalił a my ponosimy konsekwencje. Może Premier się zainteresuje swoimi nieudolnymi ministrami?
Na pocieszenie wymyślili nazwę pracownik merytoryczny, bo gorszy sort się źle kojarzy. Jestem nijakim pracownikiem, ni to pomoc społeczna, nie samorządowy. Bez szans na jakas gratyfikacje. Powodzenia wszystkim w realizacji nowego okresu zasilkowego. Znajdźcie gdzieś motywację.
Może jakieś pasiaczki dla nas? Żeby z daleka było widać gorszy sort?INNA123 pisze: ↑04 lip 2024, 14:07Na pocieszenie wymyślili nazwę pracownik merytoryczny, bo gorszy sort się źle kojarzy. Jestem nijakim pracownikiem, ni to pomoc społeczna, nie samorządowy. Bez szans na jakas gratyfikacje. Powodzenia wszystkim w realizacji nowego okresu zasilkowego. Znajdźcie gdzieś motywację.