1000 zł dla pracowników pomocy społecznej z pominięciem świadczeń?? - Świadczenia rodzinne

Strona 69 z 142    [ Posty: 1418 ]

Napisano: 04 lip 2024, 12:08

to nie jest kwestia poleceń itp, tylko tego, że w swej masie pracownicy w większości to miękkie faje, które tylko czekają jak im ktoś wszystko załatwi ale żeby samemu coś podziałać / dać od siebie to nie nie nie, po co się wychylać.....
Łatwo powiedzieć, jak masz w dziale 60 osób. Są ośrodki, w których jedna osoba sama musiałaby wystąpić przeciwko kierownikowi i wójtowi.
Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Zofia
Podinspektor
Od: 19 lut 2015, 12:39
Zajmuję się: ŚR

Napisano: 04 lip 2024, 12:16

@Zofia jakbym ja był sam i wiedział, że beze mnie to nie pociągnie, to już dawno bym ścisnął wójta i kierownika za jaja. L4 i elo niech sami obsługują wszystko.
Szarak
Awatar użytkownika
VIP
Od: 22 mar 2017, 12:14
Zajmuję się: Multitasking

Napisano: 04 lip 2024, 12:20

@Zofia założę się, że jesteś jedną z tych co to nie wysłała maila na żaden z wymienionych wcześniej adresów, nie napisałaś do jakiegokolwiek portalu informacyjnego żeby spróbować zainteresować kogokolwiek problemem. Bo nie daj Boże ktoś się dowie że to ty
linek
Stażysta
Od: 29 cze 2017, 14:53
Zajmuję się: ŚR/FA/40UA/IT/VAT GAZ/DO/czyste pow

Napisano: 04 lip 2024, 12:29

Tom. pisze:
04 lip 2024, 12:01
Bea1 pisze:
04 lip 2024, 11:34
to jest niestety niewykonalne, moim zdaniem, jest jeszcze coś takiego jak polecenie służbowe. przecież wszyscy naraz roboty nie rzucą, a chyba też nie chodzi o to, zżeby narobić sobie zaległości w Sr i FA.
to nie jest kwestia poleceń itp, tylko tego, że w swej masie pracownicy w większości to miękkie faje, które tylko czekają jak im ktoś wszystko załatwi ale żeby samemu coś podziałać / dać od siebie to nie nie nie, po co się wychylać.....

ile ja się swego czasu jak jeszcze byłem w ZZ angażowałem, organizowałem itd, urlopy na żądanie, pisanina, jakieś czarne akcje to zawsze się trafiały łamistrajki i zawsze było ich więcej niż tych aktywnie protestujących..... ale wcześniej to róbmy coś, działajmy, GDZIE SOM ZWIONZKI!!!!
ZWIONZKI SOM i ROBIOM DLA SOCJALNYCH

oczywiście nie wszędzie, ale niestety w znacznej większości tak to wygląda.
Jak dostali Socjalni to już cisza.... Oni mają najgorzej.
Nie zrozumcie mnie źle, ale pomoc społeczna to nie tylko pracownicy socjalni. To właśnie RÓWNIEŻ my wszyscy, którzy nie zostaliśmy uwzględnieni w sprawozdaniu :roll:

Nie pozostaje nic innego jak nadal pisać gdzie tylko się da. Sami sobie załatwmy, bez oglądania się na innych ;)
pinka2022
Starszy referent
Od: 30 lis 2022, 12:20
Zajmuję się: ZR/FA/ŚP/ZP/ŚW

Napisano: 04 lip 2024, 12:33

pinka2022 pisze:
04 lip 2024, 12:29
a to zależy, u mnie w ops są 3 czy 4 związki i akurat mój był i jest zdominowany przez urzędasów i pracowników obsługowych
Tom.
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 09 mar 2005, 16:10
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)

Napisano: 04 lip 2024, 12:34

Tylko to pisanie od kilku dni nic nie daje... Nikt nie publikuje artykułów, nikt nie odpisuje na nasze wiadomości...CISZA:(
pracownik SR
Praktykant
Od: 02 lip 2024, 11:41
Zajmuję się: świadczenia rodzinne i dodatki

Napisano: 04 lip 2024, 12:35

Napiszę wam drukowanymi bo widać ewidentnie, że od kilku dni nie dochodzi:

PISAĆ MOŻECIE SOBIE DO PAMIĘTNIKA. SR/FA MA SIĘ ZAWALIĆ TUŻ PRZED TYM GDY BĘDZIE GORĄCO, BON ENERGETYCZNY MA SIĘ NIE ROBIĆ.

przypominam czym mundurowi sobie załatwili podwyżki - wybuchła nagła epidemia i przegnała załogę na L-4 .
Korowiow
VIP
Od: 05 gru 2016, 8:51
Zajmuję się: Fszystkim

Napisano: 04 lip 2024, 12:40

pinka2022 pisze:
04 lip 2024, 12:29
Tom. pisze:
04 lip 2024, 12:01
Bea1 pisze:
04 lip 2024, 11:34
to jest niestety niewykonalne, moim zdaniem, jest jeszcze coś takiego jak polecenie służbowe. przecież wszyscy naraz roboty nie rzucą, a chyba też nie chodzi o to, zżeby narobić sobie zaległości w Sr i FA.

ile ja się swego czasu jak jeszcze byłem w ZZ angażowałem, organizowałem itd, urlopy na żądanie, pisanina, jakieś czarne akcje to zawsze się trafiały łamistrajki i zawsze było ich więcej niż tych aktywnie protestujących..... ale wcześniej to róbmy coś, działajmy, GDZIE SOM ZWIONZKI!!!!

oczywiście nie wszędzie, ale niestety w znacznej większości tak to wygląda.
Jak dostali Socjalni to już cisza.... Oni mają najgorzej.
Nie zrozumcie mnie źle, ale pomoc społeczna to nie tylko pracownicy socjalni. To właśnie RÓWNIEŻ my wszyscy, którzy nie zostaliśmy uwzględnieni w sprawozdaniu :roll:

Nie pozostaje nic innego jak nadal pisać gdzie tylko się da. Sami sobie załatwmy, bez oglądania się na innych ;)
Piszemy gdzie się da, kurczak, czy naprawdę nikt tego nie podłapie?
Legwanka
Stażysta
Od: 26 cze 2024, 13:10
Zajmuję się: wszystko

Napisano: 04 lip 2024, 12:45

Policzą Was i rodziny, sprawdzą jaki to będzie miało wpływ na najbliższe wybory i jeżeli wynik nie będzie korzystny dla strony piszącej to wiecie gdzie te pisma trafią.
Korowiow
VIP
Od: 05 gru 2016, 8:51
Zajmuję się: Fszystkim

Napisano: 04 lip 2024, 12:50

ale L4 dla wielu osób nie kalkuluje się. Pensje i bez L4 mamy chu...we :cry:
pinka2022
Starszy referent
Od: 30 lis 2022, 12:20
Zajmuję się: ZR/FA/ŚP/ZP/ŚW

Strona 69 z 142    [ Posty: 1418 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU