sipera zgadzam się z Tobą w 100%, Twój post jest prawdziwy i bez hpokryzji. Pozdrawiam i Tak trzymaj chociaż ktoś ma własne zdanie , a nie trąbi tak jak wszyscy pozdrawiam
Opiekowałam się babcia (leżącą) 2,5 roku. teraz musiałam przyjąc pod dach mamusie i się nią zajmować, kąpać prać dawać żreć. Szlak mnie trafia jak słyszę o biednych opiekunach. Obowiązkiem dzieci jest opieka nad rodzicami, nie za kasę tylko w podzięce za wychowanie. Mnie nikt dodatkowych pieniędzy nie daje. Wręcz tracę bo muszę opłacić opiekunkę jak jesteśmy w pracy.
rodzice dzieci niepełnosprawnych nie zgadzają się na 1000 zł od maja i stopniowa podwyżkę świadczeń do 2016 r. do poziomu najniższego wynagrodzenia wobec powyższego Tusk powiedział, że jeśli tak, to nawet te zmiany od maja 100 zl mogą nie wejść w życie
wiecie co, już nie mogę słuchać radia ani oglądać tv. Wszędzie rodzice dzieci niepełnosprawnych. do tego do protestu przygotowują się pozostali opiekunowie, a już coś mówią o innych grupach społecznych. Cała Polska na świadczenie! Może też chodźmy protestować.