3 dni

Wybrane tematy:
studia praca socjalna ustawa o przeciwdziałaniu przemocy wniosek do ZK Co powinna zrobić szkoła??? Procedura niebieskiej karty - prawa i obowiązki Ankieta Asystent Rodziny
~ja

3 dni

Post autor: ~ja »

w jaki sposób stosujecie zapis, ze przewodniczacy zespołu ma 3 dni na przekazanie formularza NK członkom zespołu lub grupy roboczej? jak to praktycznie robicie? kserujecie i dajecie wszystkim członkom? czy jak?
~ja

Re: 3 dni

Post autor: ~ja »

nikt sie nie pochwali?
~ex

Post autor: ~ex »

Jak byłem wielkim przewodniczącym ZI to im kserowałem
a oni nie wiedzieli co z tym zrobić.
Tak więc widzisz nie ma się czym chwalić.
Kseruj im. Niech to nawet zjedzą.
~eliza

Post autor: ~eliza »

Wyslij e-maila ze jest nowa karta, i ze moga przyjsc sie zapoznac w ciagu 3 dni. I po klopocie. Przyjda czy nie - ich sprawa.
~emilka

Post autor: ~emilka »

ciekawe po co wysyłać? powiadomić- że wpłynęła. tak jak eliza.
~kas

Post autor: ~kas »

nie można kserować Niebieskiej Karty, powiadomić w ciągu 3dni i podać datę spotkania
~anna

Post autor: ~anna »

a nie można kserować dlaczego?
~ela

Post autor: ~ela »

a gdzie to pisze że przewodniczący przekazuje formularze członkom. U nas w ciagu 3 dni powołuje GR i przekazuje kartę koordynatorowi GR
~MOGO

Post autor: ~MOGO »

U nas mamy opracowany druk, że w ciągu trzech dni powiadomieni zostali członkowie grupy roboczej (i tu wymieniamy jacy). Telefonicznie informujemy ich, że wpłynęła NK u kogo, po to by przyszli przygotowani na posiedzenie grupy roboczej, tzn, by zaczerpnęli informacji o rodzinie każdy ze swoich dziedzin.
~anna

Post autor: ~anna »

a jakos dokumentujecie kto w jakim terminie się zapoznał? Bo ja tego faktu nigdzie nie odnotowywałam.
ODPOWIEDZ