Tym bezdzietnym to jeszcze bykowe każą płacićde Charette pisze:Anka jak nie mają dzieci to nie rodzina
Ale są jeszcze rodziny które mają dzieci, tylko, że mają już po 18 lat skończone i co? I oni nic nie dostaną, a przecież dzieci dalej są na ich utrzymaniu, mało tego wydatki na takie dzieci się zwiększają bo wiadomo ile kosztuje edukacja i nie każde dziecko idzie zaraz po szkole do pracy.Młodypracownik pisze:Tym bezdzietnym to jeszcze bykowe każą płacićde Charette pisze:Anka jak nie mają dzieci to nie rodzinaJa nie mam dzieci i nie planuję mieć także jestem zbędna w społeczeństwie więc co mi mają dawać.
ech... całe życie pokrzywdzonaMłodypracownik pisze:Tym bezdzietnym to jeszcze bykowe każą płacićde Charette pisze:Anka jak nie mają dzieci to nie rodzinaJa nie mam dzieci i nie planuję mieć także jestem zbędna w społeczeństwie więc co mi mają dawać.
NiestetyAlalala pisze:ech... całe życie pokrzywdzonaMłodypracownik pisze:Tym bezdzietnym to jeszcze bykowe każą płacićde Charette pisze:Anka jak nie mają dzieci to nie rodzinaJa nie mam dzieci i nie planuję mieć także jestem zbędna w społeczeństwie więc co mi mają dawać.
Powinni do 25 roku życia wypłacać jak się ucząirek6611 pisze:Ale są jeszcze rodziny które mają dzieci, tylko, że mają już po 18 lat skończone i co? I oni nic nie dostaną, a przecież dzieci dalej są na ich utrzymaniu, mało tego wydatki na takie dzieci się zwiększają bo wiadomo ile kosztuje edukacja i nie każde dziecko idzie zaraz po szkole do pracy.Młodypracownik pisze:Tym bezdzietnym to jeszcze bykowe każą płacićde Charette pisze:Anka jak nie mają dzieci to nie rodzinaJa nie mam dzieci i nie planuję mieć także jestem zbędna w społeczeństwie więc co mi mają dawać.