będzieMarlenka123 pisze:prosze napiszcie czy bedzie wyrównanie od lipca do wrzesnie dla tych którzy nie maja od pierwszego dziecka czy nie?
będzieMarlenka123 pisze:prosze napiszcie czy bedzie wyrównanie od lipca do wrzesnie dla tych którzy nie maja od pierwszego dziecka czy nie?
Ja też robię 300+ i 500+ ale właśnie bym chciała mieć 3/4 etatu (ze względów rodzinnych) ale póki co nie chcieli się zgodzić bo problem z przyjmowaniem wniosków jak by mnie 2 godz. nie było...mika31 pisze:W mnie nawet jak będzie 0.85% obsługi to starczy na wynagrodzenie i coś tam jeszcze, tylko ciekawe czy będą chcieli utrzymać mi etat skro mam tylko 500 i dobry strat. Już teraz pojawiają się głosy że nie będzie co robić....
0,85% tyle będą wynosić koszty obsługi od stycznia 2020Marlenka123 pisze:czemu piszecie o 0,75% kosztów obsługi???
amigi pisze:Ja też robię 300+ i 500+ ale właśnie bym chciała mieć 3/4 etatu (ze względów rodzinnych) ale póki co nie chcieli się zgodzić bo problem z przyjmowaniem wniosków jak by mnie 2 godz. nie było...mika31 pisze:W mnie nawet jak będzie 0.85% obsługi to starczy na wynagrodzenie i coś tam jeszcze, tylko ciekawe czy będą chcieli utrzymać mi etat skro mam tylko 500 i dobry strat. Już teraz pojawiają się głosy że nie będzie co robić....
amigiamigi pisze:Ja też robię 300+ i 500+ ale właśnie bym chciała mieć 3/4 etatu (ze względów rodzinnych) ale póki co nie chcieli się zgodzić bo problem z przyjmowaniem wniosków jak by mnie 2 godz. nie było...mika31 pisze:W mnie nawet jak będzie 0.85% obsługi to starczy na wynagrodzenie i coś tam jeszcze, tylko ciekawe czy będą chcieli utrzymać mi etat skro mam tylko 500 i dobry strat. Już teraz pojawiają się głosy że nie będzie co robić....
300+ miałam 500 wniosków, a 500+ było ok.400 wnioskówAgata23 pisze:amigi pisze:Ja też robię 300+ i 500+ ale właśnie bym chciała mieć 3/4 etatu (ze względów rodzinnych) ale póki co nie chcieli się zgodzić bo problem z przyjmowaniem wniosków jak by mnie 2 godz. nie było...mika31 pisze:W mnie nawet jak będzie 0.85% obsługi to starczy na wynagrodzenie i coś tam jeszcze, tylko ciekawe czy będą chcieli utrzymać mi etat skro mam tylko 500 i dobry strat. Już teraz pojawiają się głosy że nie będzie co robić....amigiamigi pisze:Ja też robię 300+ i 500+ ale właśnie bym chciała mieć 3/4 etatu (ze względów rodzinnych) ale póki co nie chcieli się zgodzić bo problem z przyjmowaniem wniosków jak by mnie 2 godz. nie było...mika31 pisze:W mnie nawet jak będzie 0.85% obsługi to starczy na wynagrodzenie i coś tam jeszcze, tylko ciekawe czy będą chcieli utrzymać mi etat skro mam tylko 500 i dobry strat. Już teraz pojawiają się głosy że nie będzie co robić....
a ile masz tych 500+ i 300+?
amigiAgata23 pisze:amigi pisze:Ja też robię 300+ i 500+ ale właśnie bym chciała mieć 3/4 etatu (ze względów rodzinnych) ale póki co nie chcieli się zgodzić bo problem z przyjmowaniem wniosków jak by mnie 2 godz. nie było...mika31 pisze:W mnie nawet jak będzie 0.85% obsługi to starczy na wynagrodzenie i coś tam jeszcze, tylko ciekawe czy będą chcieli utrzymać mi etat skro mam tylko 500 i dobry strat. Już teraz pojawiają się głosy że nie będzie co robić....amigiamigi pisze:Ja też robię 300+ i 500+ ale właśnie bym chciała mieć 3/4 etatu (ze względów rodzinnych) ale póki co nie chcieli się zgodzić bo problem z przyjmowaniem wniosków jak by mnie 2 godz. nie było...mika31 pisze:W mnie nawet jak będzie 0.85% obsługi to starczy na wynagrodzenie i coś tam jeszcze, tylko ciekawe czy będą chcieli utrzymać mi etat skro mam tylko 500 i dobry strat. Już teraz pojawiają się głosy że nie będzie co robić....
a ile masz tych 500+ i 300+?