to samo chciałam powiedzieć, jak mam wszystko wiec luty czerwiec 500+, lipiec w górę rodzinne,300+ i inne... także dla mnie zmiana średnia, tyle dobrze że nie będzie wszystkiego naraz...[/quotkiki88 pisze:Anka25 pisze:No zobaczymy jak to będzie z urlopami. Od kwietnia będą nam składać wnioski na 500+, od lipca na dobry start i rodzinne. Więc jedynie praca rozłoży mi się w czasie i może nie będę siedzieć po godzinach.Alalala pisze:ale i tak szok! nie spodziewałam się, że jednak będzie szansa na WAKACJE!kiki88 pisze:ale od 2021 roku dopiero
Szansa na porządny urlop będzie w przyszłym roku, gdy nie będą składać wniosków.
Mam tak samo, już się boję o swoja dupęmika31 pisze:W mnie nawet jak będzie 0.85% obsługi to starczy na wynagrodzenie i coś tam jeszcze, tylko ciekawe czy będą chcieli utrzymać mi etat skro mam tylko 500 i dobry strat. Już teraz pojawiają się głosy że nie będzie co robić....
Ja bym sobie życzył żeby w jakimś przepisie znalazła się definicja "osoby realizującej ustawę", chociażby w nowej zapowiedzianej ustawie o 300+, tak żeby pieniądze za obsługę musiały trafić do obsługujących, a nie do połowy ośrodka.kb pisze:ja też jestem ogólnie z projektu zadowolonajeszcze życzyłabym sobie, żeby coś zrobiono z tym syfem , jakim jest złotówka za złotówkę , ale to pewnie za dużo szczęścia by było