A ja mam wrażenie, że po raz kolejny jestesmy robieni w ..pewną część ciała będącą męskim atrybutem (czasem). cyz pracownicy świadczeń rodzinnych są z gumy? Można im dowolnie dokładać obowiązków nawet tak dużych jak św. wychowawcze? Wychodzi na to, że się nudzimy i mamty mnóstwo wolnego czasu. Ja np. sam w gminie- ok. 6 tys. mieszkańców obsługuję św. rodzinne, fundusz alimentacyjny, dłużników alimentacyjnych (ok. 30), stypendia socjalne dla uczniów i jeszcze teraz planuje się mnie uszczęśliwić nowym zadaniem 500 plus. Co prawda niby nie tylko mnie ale jak znam rzeczzywistość w większości mnie. Co o tym sądzicie?
ja jestem w podobnej sytuacji koło 6 tys. mam Śr Fa ale nie mam szczęśliwie stypendiów, dodatków mieszkaniowych czy innych cudownych rzeczy
i ja mam 500 plus
ale zatrudniany osobę, chcieli od kwietnia to powiedziałam, że jak od kwietnia to wcale nie chce nikogo bo po co mi ktoś 1.04 przyjdzie i ja nie będę miała czasu powiedzieć podstawach informacji,więc ma przyjść koło 15stego marca i mam zamiar powiedzieć co i jak żeby choć wiedziała co do wniosku, jak wniosek wygląda, gdzie podpisy i inne podstawy no i jakieś szkolenie jak się da to obczaska
ogólnie jestem przerażona 1 kwietnia