aktualizacja w sygnity

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
aania

aktualizacja w sygnity

Post autor: aania »

aktualizacja w sygnity
natusia

Re: aktualizacja w sygnity

Post autor: natusia »

już jest
Awatar użytkownika
ewalu
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ewalu »

tylko, że ja tam nie widzę zmian do śp
sygnity w poniedziałek odpowiedziało mi na maila, że poprawka do śp 9 maja bedzie
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Martini

Post autor: Martini »

Mi odpowiedzieli tak: "Zmiany związane z podwyższeniem kwoty świadczenia pielęgnacyjnego będą zrealizowane w pakiecie poprawek planowanym na 8 maj. Proszę się wstrzymać ze zmianami decyzji do czasu ukazania się tego pakietu."
ela 86

Post autor: ela 86 »

jest na świadczenie pielęgnacyjne i robi zmiany wypłat do grudnia i ood stycznia i dalej od nastepego stycznia ;)
Dorota..

Post autor: Dorota.. »

Ja pobrałam nową aktualizacje i weszłam decyzja z decyzji ale tu nie widzę żadnych zmian jak wy robicie :shock:
ogił

Post autor: ogił »

a może wniosek o zmianę świadczenie w zw zmianą sytuacji ?
ela 86

Post autor: ela 86 »

decyzja z decyzja i plan wypłat i ukazują sie juz po nowemu kwoty od maja i dalej.... :)
Iwona S

Post autor: Iwona S »

czyli jak to trzeba wprowadzić w programie poprzez wniosek w związku ze mianą sytuacji życiowej czy decyzja z decyzji?? :D
ira

Post autor: ira »

ale w decyzjach zmienianych zakładając, że np. ktoś ma decyzję na stałe powinny być wszystkie wysokości świadczenia czyli 800 potem 1200, następnie 1300 . Czy ta poprawka będzie robiła taki plan wypłat.
ODPOWIEDZ