aktualizacja w sygnity
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: aktualizacja w sygnity
tylko, że ja tam nie widzę zmian do śp
sygnity w poniedziałek odpowiedziało mi na maila, że poprawka do śp 9 maja bedzie
sygnity w poniedziałek odpowiedziało mi na maila, że poprawka do śp 9 maja bedzie
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Mi odpowiedzieli tak: "Zmiany związane z podwyższeniem kwoty świadczenia pielęgnacyjnego będą zrealizowane w pakiecie poprawek planowanym na 8 maj. Proszę się wstrzymać ze zmianami decyzji do czasu ukazania się tego pakietu."
jest na świadczenie pielęgnacyjne i robi zmiany wypłat do grudnia i ood stycznia i dalej od nastepego stycznia 

Ja pobrałam nową aktualizacje i weszłam decyzja z decyzji ale tu nie widzę żadnych zmian jak wy robicie 

decyzja z decyzja i plan wypłat i ukazują sie juz po nowemu kwoty od maja i dalej.... 

czyli jak to trzeba wprowadzić w programie poprzez wniosek w związku ze mianą sytuacji życiowej czy decyzja z decyzji?? 

ale w decyzjach zmienianych zakładając, że np. ktoś ma decyzję na stałe powinny być wszystkie wysokości świadczenia czyli 800 potem 1200, następnie 1300 . Czy ta poprawka będzie robiła taki plan wypłat.
Oprócz aktualizacja w sygnity - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
Decyjia o podwyżce SP
ZDO i praca
JEST AKTUALIZACJA SYGN.
od kiedy zasiłek pielęgnacyjny?
nowe śp
ZDO proszę o pomoc
pomocy!
wypłaty śp
Uzasadnienie
Dziwaczna sprawa
Zas.dla opiekuna