jak to ugryźć?

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
nika41
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

jak to ugryźć?

Post autor: nika41 »

przedwczoraj czyli 06.05.2014r. dostałam postanowienie z sądu o wydanie zarządzeń opiekuńczych wobec małoletniej, sąd postanowił ograniczyć władzę rodzicielska matce i umieścić małoletnią w spokrewnionej rodzinie zastępczej u pradziadków, ustalić miejsce pobytu małoletniej przy rodzicach zastępczych i upoważnić ich do odbioru wszelkich należności przypadaąacych małoletniej

postanowienie z dnia 11.02.2014, uprawomocnione 05.03.204

więć ja uchylam matce zasiłek rodzinny z dniem uprawomocnienia wyroku? żadam nienależnie pobranych? przyjmuje nowy wniosek od pradziadków? przyznaje im od miesiąca złożenia wniosku? czy tylko zmieniam numer konta w decyzji na rodzinne dla matki?
nika41
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: jak to ugryźć?

nikt nie ma pomysłu?
Awatar użytkownika
Monstr
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Monstr »

nika41 pisze:przyjmuje nowy wniosek od pradziadków? przyznaje im od miesiąca złożenia wniosku?
rodziny zastępcze jak dla mnie nie mają prawa do zasiłku rodzinnego ;)
nika41
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

no ok
a matce dziecka uchylać rodzinne? żądać zwrotu? od kiedy?
Awatar użytkownika
Monstr
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Monstr »

matce zabrać- dziecko jest w rodzinie zastępczej ;) zwrot też, jak dla mnie od uprawomocnienia się postanowienia. ;)
ODPOWIEDZ